logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

کاربرد الکترود استیل

الکترود جوش

الکترود استیل کاربردها و نقش مهمی در صنایع دارا میباشند . استیل نوعی آلیاژ میباشد  که پایه آن را آهن تشکیل داده و کربن آن کمتر از 2% می باشد که فولاد نامیده می شود. در این مقاله به شرح کاربرد الکترود استیل می پردازیم.

معرفی الکترود استیل

الکترود استیل و یا الکترود با مفتول فولاد کم کربن برای برقراری اتصال یعنی جوشکاری بین قطعات استنلس استیل مورد استفاده قرار میگیرد و معمولا در محیط های خورنده و دمای بالا استفاده می شوند ، از آنجا که الکترودهای استیل در برابر خوردگی  مقاوم هستند بنابراین در محیط های خورنده قابل استفاده هستند  ، الکترودهای استیل  دارای بیش از 12% کروم بوده که موجب مقاومت آنها در برابر آب و زنگ زدگی می شود.

جهت اطلاع از قیمت الکترود 2.5 میکا کلیک نمایید.

 

کاربرد انواع الکترود استیل

الکترود استیل 304  

الکترود استیل 304 بسیار مصرفی و پرکاربرد میباشد و در تولید قطعات صنعتی کاربرد زیادی دارد و از آن برای جوشکاری این قطعات استفاده می شود در ترکیب این الکترود حدودا  10% نیکل و 18% کروم وجود دارد .

جهت اطلاع از قیمت ورق استیل 304 کلیک نمایید.

 

الکترود استیل 307  

این نوع الکترود  استیل برای جوشکاری فلزاتی که مشابه هم نیستند،  بهترین و مناسب ترین گزینه است. به خصوص زمانیکه بخواهیم  فولاد با منگنز بالا را به فولادهای کربنی ریخته گری یا آهنگری جوش بزنیم، مهمترین شاخص آن مقاومت در برابر خوردگی و ترک خوردگی و نیز استحکام بالای آن است.

برای اطلاعات بیشتر درباره الکترودها می توانید به مقاله همه دسته بندی الکترودها مراجعه نمایید.

 

الکترود استیل 304

 

الکترود استیل 308  

برای عملیات جوشکاری روی فولادهای  301,302,304,305  این نوع الکترود  استیل می تواند بهترین و مناسب ترین الکترود باشد.

الکترود استیل 308 H

مواد تشکیل دهنده این نوع الکترود مشابه الکترود E 308 است و تنها میزان کربن موجود در ترکیبی از که جوش به دست می آید نسبت به E308 بیشتر است.
این مقدارکربن  باعث می شود استحکام ترکیب افزایش یابد، در برابر خزش به خصوص در دمای بالا هم مقاومت بالایی خواهد داشت. از این نوع الکترود معمولا برای جوش زدن فولادهای 304H استفاده می شود.

جهت اطلاع از خرید الکترود میکا کلیک نمایید.

 

الکترود استیل 308 L  

ترکیب جوش این الکترود همانند E 308 است و فقط نسبت به آن از کربن کم تری برخوردار است علاوه بر این ترکیبی که از جوشکاری با این نوع الکترود ایجاد می شود، از عناصر پایدارکننده برخوردار است که باعث افزاش مقاومت در برابر خوردگی می شود.

الکترود استیل 308 Mo  

این نوع الکترود  ترکیبی همانند E 308 دارد و  تفاوت آن وجود میزان بیشتری از مولیبدن است. در جوشکاری فولادهایی که در آن ها از عناصر کروم، نیکل، مولیبدن وجود دارد، قابلیت استفاده دارد. همچنین برای جوش دادن فولاد 316  گزینه مناسبی است.

الکترود استیل 309

این الکترود دارای روپوش روتیلی میباشد و دارای درصد کمی کربن میباشد در ترکیب این الکترود حدودا  12% نیکل و 23% کروم وجود دارد .
از این نوع الکترود استنلس استیل می توان برای جوشکاری فولادهای همانند و غیر همانند هم به صورت آهنگری و هم ریخته گری استفاده کرد. برای مثال برای جوشکاری فولاد ضد زنگ 304 به فولاد کربنی، این نوع الکترود قابلیت استفاده دارد.

جهت اطلاع از قیمت الکترود آما 6013 کلیک نمایید.

 

الکترود استیل 309 MoL  

این نوع الکترود استیل برای جوشکاری فولادهای ریخته گری که در آنها از کروم، نیکل و مولیبدن استفاده شده است، بسیار مناسب است. همچنین امکان استفاده از این نوع الکترود در جوشکاری فولادهای ضد زنگ E 316L هم وجود دارد.در تولید این نوع الکترود استنلس استیل هم از فرمول نوع E 309 استفاده می شود. اما تنها تفاوتی که با آن دارد این است که مقدار مولیبدن که در این نوع الکترود استفاده می شود بیشتر بوده و مقدار کربن مورد استفاده هم بسیار کم تر است.

الکترود استیل 309 L  

این نوع الکترود مانند E 309 بوده و تنها میزان کربن موجود در آن کم تر است. از این نوع الکترود استنلس استیل می توان برای جوش زدن فولادهایی همانند 309 که در برابر خوردگی و گرمای زیاد مقاوم هستند استفاده کرد.

الکترود استیل 309 CB  

این نوع الکترود استیل از نظر ترکیب ، همانند E 309 است و فقط مقاومت آن  در برابر خوردگی های بین دانه ای و نیز پایدار کردن کاربید بیشتر است .  از این نوع الکترود بیشتر برای عملیات جوشکاری  فولادهای مقاوم به خوردگی به خصوص 347 و همچنین جوش دادن آن به فولادهای کربنی استفاده میشود . همچنین برای لایه دهی روی فولادهای کربنی هم به کار برده میشود.

 

الکترود استیل 316

 

الکترود استیل 309 Mo  

برای تولید این نوع الکترود  استیل از ترکیب شیمیایی مشابه E 309 استفاده شده است.  تفاوت آن کاهش مقادیری از کربن و افزایش مولیبدن است و برای جوشکاری فولادهای 316 و همچنین لایه دهی روی فولادهای کربنی مناسب است.

جهت اطلاع از قیمت الکترود ۷۰۱۸ آما کلیک نمایید.

 

الکترود استیل  310

این الکترود دارای درصد کمی فلز آهن میباشد در ترکیب این الکترود حدودا  20% نیکل و 25% کروم وجود دارد ،از این الکترود برای جوشکاری قطعات فولاد زنگ نزن استفاده می شود .

الکترود استیل 312

استیل 312 دارای میزان کربن کمی بوده و پوشش آن روتیلی میباشد ،  در ترکیب این الکترود حدودا  9% نیکل و 29%  کروم موجود میباشد  .

جهت اطلاع از قیمت فولاد زنگ نزن 316 کلیک نمایید.

 

الکترود استیل   316

دارای پوشش روتیلی میباشد در ترکیب این الکترود حدودا 12% نیکل ، 19% کروم و 3% مولیبدن  موجود میباشد و مقاومت بالایی در محیطهای کلرایدی دارد.

درپایان شماره فنی برخی از الکترودهای استیل از حرف انگلیسی L استفاده میگردد که نشان دهنده این است که این الکترود برای عملکرد تحت تنش سرمایی تولید گردیده و مناسب میباشد. ( مثال : 316L )

جهت اطلاع از قیمت انواع الکترود کلیک نمایید.

 

شاخص های الکترود استیل با کیفیت   

روکش الکترود بدون ترک خوردگی باشد.

الکترود به راحتی خم نشود و بافت آن از استحکام کافی برخوردار باشد.

پوشش رویی الکترود استیل کاملاً یکپارچه و بدون ترک خوردگی باشد.

در داخل جعبه الکترودها  به یکدیگر چسبیده نباشند.

الکترود کاملاً صاف باشد و هیچ قوس، خم شدگی و یا انحنایی نداشته باشد.

جهت اطلاع از قیمت الکترود میکا 3 کلیک نمایید.

 

برای مطالعه بیشتر درباره الکترود استیل می توانید به مقاله  ” الکترود استیل چیست + استاندارد ” مراجعه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا