logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

جامعترین دسته بندی میلگرد

جامعترین دسته بندی میلگرد
فهرست مطالب

میلگرد یکی از مواد اولیه اهمیت‌دار در صنعت ساختمانی و فلزات است که در فرآیندهای مختلف استفاده می‌شود. در این نوشته جامعترین دسته بندی میلگرد را مطالعه می کنیم.

جامعترین دسته بندی میلگرد

این محصول به دلیل خواص مکانیکی برتر و انعطاف پذیری در برابر تنش‌های مختلف، جزو مواد بسیار محبوب در ساخت و ساز می‌باشد. میلگرد از فولاد تولید می‌شود و به دلیل خواص مقاومتی بالا، به عنوان یکی از اصلی ترین ترکیبات ساختمانی به حساب می‌آید.

این محصول در ابعاد و انواع مختلف تولید و عرضه می شود. استفاده از میلگرد در ساخت و ساز به دلیل قابلیت تنوع و انعطاف پذیری آن، بسیار پر رونق است و در احداث ساختمان‌های بلند و یا پل‌ها به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از این محصول در ساختمان‌ها، عمر آنها را افزایش می‌دهد و از حفظ ایمنی و استحکام ساختمان اطمینان می‌یابد.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد اصفهان 14 کلیک نمایید.

 

 

در نهایت، میلگرد به عنوان یکی از اصلی ترین مواد ساختمانی، باعث ایجاد سازه‌های پایدار و استحکام بالا می‌شود. این محصول به دلیل ویژگی‌های خود، اهمیت ویژه‌ای در صنعت ساختمان دارد و برای تامین نیازهای مختلف سازه‌ها و ساختمان‌ها بسیار حیاتی است. به طور کلی، میلگرد نقش مهمی در توسعه و پیشرفت صنعت ساختمانی دارد و بدون آن، ساخت پایدار و ایمن سازه‌ها به چالش کشیده می‌شود.

دسته بندی مختلفی از میلگردها موجود است، از جمله:

 

مزایای میلگرد

 

دسته بندی میلگرد براساس ظاهر

میلگرد آجدار: میلگرد آجدار دارای دنده ها یا فرورفتگی هایی بر روی سطح هستند تا پیوند بین فولاد و بتن را بهبود بخشند و مقاومت بهتری در برابر لغزش ایجاد کنند.

میلگرد ساده: میلگردهایی با سطح صاف که فاقد رگه های تقویت شده تغییر شکل یافته هستند، اغلب در کاربردهای کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد بناب کلیک نمایید.

 

 

دسته بندی میلگرد براساس استاندارد تولید

  • میلگرد A1 – میلگرد ساده
  • میلگرد A2 – میلگرد آجدار
  • میلگرد A3 – میلگرد آجدار
  • میلگرد A4 – میلگرد آجدار

جهت اطلاع از قیمت میلگرد نقره ای کلیک نمایید.

 

 

دسته بندی میلگرد براساس سایز

میلگردها بر‌اساس قطر سطح مقطع در سایزهای مختلف تولید می‌شوند که جدول سایز میلگرد عبارت است از میلگرد 8 ، میلگرد 10 ، میلگرد 12، میلگرد 14 ، میلگرد 16 ، میلگرد 18 ، میلگرد 20 ، میلگرد 22 ، میلگرد ۲۵، میلگرد ۲۸، میلگرد ۳۲، میلگرد ۳۶، میلگرد ۴۰ و میلگرد ۵۰ میلی‌متر.

 

مزایای میلگرد ساده

 

دسته بندی میلگرد براساس کاربرد

میلگرد آلیاژی

در واقع در تولید میلگردها از فولاد آلیاژی و غیر آلیاژی استفاده می شود. میلگرد آلیاژی از فولاد آلیاژی ساخته می شوند. ذکر این نکته ضروری است که این نوع مقاطع معمولاً به عنوان میلگردهای ساده تولید می شوند.  میلگرد آلیاژی یکی از این مقاطع فولادی است که با هدف افزایش مقاومت و دوام سازه ها ایجاد می شود. سختی بسیار بالاتری نسبت به سایر فلزات دارد. استفاده از میلگرد آلیاژی به افزایش یکپارچگی ساختاری و انعطاف پذیری ساختمان ها و پروژه های مختلف ساختمانی کمک می کند و آنها را برای مقاومت در برابر نیروهای مختلف و شرایط محیطی مجهزتر می کند.

جهت اطلاع از میلگرد st52 کلیک نمایید.

 

 

میلگرد نرمال

به طور کلی میلگردها از فولاد ساخته می شوند و میزان فولاد مصرفی در انواع میلگردها متفاوت است. یکی از انواع میلگردها ، میلگرد نرمال است که از مهمترین ویژگی های میلگرد نرمال این است که مقاومت بیشتری به بتن می دهند.

میلگردها معمولاً در طول های 6 و 12 متر تولید می شوند. میلگردهای نرمال به انواع خاصی از میلگردهایی گفته می شود که طول آنها کمتر از 12 متر باشد. این تمایز برای اطمینان از اینکه افراد هنگام استفاده از این محصول برای مقاصد خاص با مشکل مواجه نمی شوند وجود دارد.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد spk کلیک نمایید.

 

 

میلگرد لنگر منفی

یک میلگرد لنگر منفی در قسمت بالایی یک تیر بتنی برای مقاومت در برابر نیروهای کششی قرار می گیرد. اساساً هدف این تقویت کننده کاهش نیروی کششی ایجاد شده توسط میلگرد منفی است. پرداختن به این نیروی کششی نیز به جلوگیری از ایجاد ترک در بتن کمک می کند.

میلگرد لنگر منفی زمانی که باری بر روی سقف قرار می‌گیرد، این بار از طریق تیرچه‌ها به تیر انتقال می‌یابد و باعث پیچش در تیر می‌شود، به ویژه که تیر کناری است و تنها از یک سو تیرچه‌ها حمایت می‌کند. این پیچش بیشتر می شود.

با داشتن این اتصالات، لنگر منفی در قسمت بالای تیر و سقف ایجاد می‌شوند. برای تحمل این بار منفی، باید انجام شود تا مقاومت خمشی تکیه‌گاه‌ها در برابر این نیرو افزایش یابد.

بنابراین، برای تحمل این بار منفی، از آرماتورهای منفی استفاده می شود. به عبارت دیگر، آرماتورهایی با خاصیت منفی برای جبران این میلگرد لنگر منفی و تاثیرات آن بر روی تیرها می‌شود.

 

سایز میلگرد

 

میلگرد لنگر مثبت

میلگرد لنگر مثبت نوعی میله تقویت کننده هستند که به دلیل خواص و قرارگیری در سازه های بتنی شناخته شده اند. میلگرد لنگر مثبت که در قسمت های پایینی انواع مختلف بتن قرار دارند، بارهای خمشی یا فشارهای ناشی از ساخت سازه را به تیرهای ساختمان منتقل می کنند.

میلگرد لنگر مثبت فشار و وزن زیاد بر روی سازه های بتنی و احتمال بروز هرگونه ترک یا شکستگی را به حداقل می رساند. این میلگرد لنگر مثبت به سازه‌هایی که در آن به کار می‌روند، استحکام می‌بخشند و ساخت ساختمان‌های بسیار بادوام و پایدار را ممکن می‌سازند.

میلگرد لنگر مثبت به دلیل ترکیب آنها استحکام و دوام بالایی از خود نشان می دهند که معمولاً از فولادهای آلیاژی با درصدهای عنصری متفاوت و خاص تشکیل شده است. این میله‌ها دارای قابلیت تحمل بار هستند و در بسیاری از پروژه‌های طراحی سازه بتنی توسط مهندسان مورد توجه قرار می‌گیرند.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد ck22 کلیک نمایید.

 

 

میلگرد راستا یا سیتکا

میلگرد راستا یا سیتکا به میلگردی گفته می شود که برای جبران مقاومت کششی بتن در سازه های مختلف بتنی مورد استفاده قرار می گیرد و به شکل سیم است. این میلگرد یک شاخه با دو انتهای برجسته است و نسبت به طول میلگرد  ۹۰درجه زاویه دارد. میلگرد راستا یا سیتکا  موادی هستند که به طور گسترده در ساخت و ساز استفاده می شود. این مصالح را می توان مصالح ساختمانی اولیه برای تقویت در نظر گرفت. هر چه کیفیت این محصولات بالاتر باشد، مقاومت مشاهده شده نیز بالاتر است. کیفیت و عملکرد در میلگردهای مستقیم یا مارپیچ را می توان به روش های مختلفی ارزیابی کرد. آنها در هر ساختمانی با هر تعداد طبقه ضروری هستند.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد ck45 کلیک نمایید.

 

 

میلگرد ادکا

میلگرد ادکا نوعی از میلگردهای تقویتی است که در ساختارهای سقفی از جنس تیرچه بلوک استفاده می‌شود تا استحکام و مقاومت آنها را افزایش دهد. این نوع میلگرد با نام‌های اوتکا یا اتکا هم شناخته می‌شود.

میلگرد ادکا یکی از اعضای بسیار حیاتی در تقویت سازه‌های سقفی است. این نوع میلگرد از مراحل برش و خم کاری میلگردهای معمولی تولید می‌شود و قیمت آن به وابستگی به قیمت روز میلگرد، دستمزد کارگران و هزینه‌های برش و خم کاری تعیین می‌شود.

جهت اطلاع از قیمت گرد boz کلیک نمایید.

 

میلگرد سنجاقی

میلگرد سنجاقی یک نوع میلگرد فولادی است که در طول خود به شکل‌های خم داده شده است، به منظور ایجاد ارتباط و اتصال بهتر بین میلگردها و بتن در سازه‌ها استفاده می‌شود.

این نوع میلگرد به طور عمده برای تقویت سازه‌های بتن‌آرمه استفاده می‌شود و در انواع سازه‌هایی مانند ستون‌ها، دیوارها، فونداسیون‌ها و قسمت‌های دیگر ساختمان به کار می‌رود.

تقویت میلگردها با انحنای انتهای آنها به شکل خم‌شده سنجاقی می‌تواند مقاومت برشی و اتصال میلگرد با بتن را افزایش دهد. این اتصالات خم شده به صورت معمول با زاویه خم خاصی که بر اساس استانداردها و نیازهای سازه تعیین می‌شود، تولید و استفاده می‌شوند تا ارتباط و اتصال میلگرد با بتن به بهترین شکل ممکن ایجاد شود. این نوع میلگرد معمولاً با زوایای خم خاصی به شکل خم شده و در طولهای مختلف تولید می‌شود تا در نواحی مختلف سازه بتواند استفاده شود.

 

میلگرد ساده

 

میلگرد خرک

میلگرد خرک نوعی میلگرد است که در ساخت فونداسیون‌ها می‌شود. این نوع از میلگرد به صورت عمودی روی مش زیرین فونداسیون قرار می‌گیرد و هدف از استفاده از آن، پایدارسازی فونداسیون است. معمولاً در فونداسیون‌ها، برای ایجاد فاصله بین مش‌های بالا و زیرین از این نوع از میلگردها استفاده می‌شود.

میلگرد خرک هیچ کاربرد سازه‌ای مستقیم ندارد. به عبارت دیگر، وظیفه آن تقویت فونداسیون است و می‌توان پایداری کرد و استحکام بیشانی قبل از ریختن بتن شود. اما باید توجه داشته باشد که اگر این نوع میلگردها بر روی بتن قرار گیرند، ممکن است در معرض خطر زنگ زدگی قرار گیرند، بنابراین بهتر است که آنها را بر روی بتن پرهیز کنند و در زیرین ماشین فونداسیون قرار بگیرند تا از آسیب های زنگ زدگی در امان باشد.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد شاهین بناب کلیک نمایید.

 

میلگرد انتظار

میلگرد انتظار در بتن استفاده می‌شوند، به عنوان میلگرد ریشه شناخته می‌شوند. این آرماتورها ابتدا در بتن قرار می‌گیرند و قسمتی از آنها بیرون از سطح بتن باقی می‌ماند که بعداً به آن میلگرد یا آرماتوری دیگر متصل گردد.

میلگرد انتظار برای انتقال بارها از یک عضو بتنی به یک عضو مجاور استفاده می شود. یکی از دلایل استفاده از این محصول محدودیت در اجرای بتن ریزی می باشد. بتن ریزی باید در چند مرحله انجام شود و در برخی موارد به دلیل ایجاد درزهای سرد بین لایه های مختلف، ممکن است سازه از مقاومت و دوام لازم برخوردار نباشد.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد اصفهان کلیک نمایید.

 

میلگرد بستر

میلگرد بستر یکی از مصالح مورد استفاده است که به خوبی می‌تواند نیروهای کششی را مدیریت کرده و در مقابل آنها مقاومت نشان دهد. این نوع از مصالح به طور خاص برای مقاومت در برابر نیروهای کششی استفاده می‌شود و می‌تواند کمک کند تا ساختمان‌ها در برابر این نیروها مقاوم‌تر باشند.

به طور کلی، برای مدیریت بهتر نیروهای کششی و فشاری در صنعت ساختمان‌سازی، استفاده از مصالحی مانند بتن و میلگرد بستر با ویژگی‌های خاص می‌تواند کمک کند تا ساختمان‌ها از نظر مقاومت و پایداری بهبود یابند.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد میانه کلیک نمایید.

 

میلگرد رکابی

میلگرد رکابی را می توان در پیکربندی های مختلف ساخت که رایج ترین آنها فولاد تقویت کننده U شکل است که میله ها را به هم متصل می کند. این نوع میلگرد مستقیماً در سازه ها گنجانده نمی شود، اما به عنوان یک جزء غیرمستقیم در تقویت بتن اهمیت قابل توجهی دارد. کاربرد آن به ساختمان های متعدد در حوزه ساخت و ساز بتنی گسترش می یابد. اساساً، هر ساختمانی که با استفاده از بتن ساخته شود، استفاده از میلگرد رکابی را ضروری می کند.

 

کاربرد میلگرد

 

میلگرد دورپیچ

میلگرد دورپیچ تقویت‌کننده‌های طولی، میله‌های اتصال عمودی یا سیم‌پیچ‌های مارپیچ هستند که برای ایجاد لنگر برای نیروهای پیچشی در یک جزء استفاده می‌شوند.

میلگرد دورپیچ، یک نوع آرماتور یا میلگرد است که برای تحمل پیچشی در یک قطعه یا سازه استفاده می شود. این نوع آرماتور ممکن است به صورت خاموت قائم بسته، دورپیچ، یا آرماتورهای طولی طراحی باشد و وظیفه اصلی آن، استحکام لازم برای مقابله با چندین پیچش در سازه ها یا قطعات مختلف است.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد ۱۶ اصفهان کلیک نمایید.

 

 

معرفی جدول اشتال میلگرد

جدول اشتال میلگرد یکی از ابزارهای بسیار حیاتی در ساخت و ساز است که مربوط به قطر میلگرد، وزن واحد و وزن کل میلگردها را در اختیار ما قرار می دهد. این جدول اطلاعاتی حیاتی را برای محاسبه و پیش بینی وزن میلگرد مورد نیاز برای هر پروژه ساختمانی ارائه می کند.

استاندارد‌هایی که برای ساخت میلگرد استفاده می‌شوند، ممکن است بسته به نوع و کاربرد میلگرد متفاوت باشند. به عنوان مثال، در صنعت فولاد، استانداردهای مختلفی برای ساخت میلگرد وجود دارد که می‌توان به استانداردهای ASTM A615/A615M، ASTM A706/A706M، ASTM A996/A996M، BS 4449:2005، و EN 10080 اشاره کرد.

برای اطلاعات بیشتر درباره ی انواع میلگرد می توانید مقالات گیج میلگرد چیست، میلگرد کامپوزیتی، میلگرد عصایی،  میلگرد آلومینیوم، نورد میلگرد، میلگرد پلی یورتان، بندیل میلگرد، آشنایی کامل با نرده حفاظ میلگرد، راهنمای جامع علامت های اختصاری میلگرد، نسبت میلگرد به بتن، نحوه میلگرد گذاری فونداسیون، محاسبه میلگرد فونداسیون، مزایا و معایب جوشکاری میلگرد، دلایل شکستن میلگرد و روش جلوگیری از آن، روش های اتصال میلگرد، اورلب میلگرد، مقدار میلگرد ساختمان دو طبقه، میلگرد ژوئن، میلگرد پیش تنیده، میلگرد حرارتی، تیرچه کرومیت، 0 تا 100 کاشت میلگرد، کوپلر میلگرد چیست و میلگرد ksc چیست  را در دانشنامه تخصصی فولاد و آهن آلات فولاد حامیران مطالعه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا