از نوار نقاله ناودانی در بخش های مختلف مونتاژ، صنعتی،تولیدی و … بسیار استفاده می شود. نوار نقاله ناودانی به این صورت است که کالاها و مواد را می تواند به مسیر مورد نظر جابه جا نماید.
نوار نقاله که به آن کانوایر هم گفته می شود برای جابجایی و انتقال قطعات در صنایع مختلف استفاده می شود و به عنوان یکی از روش های کم هزینه و پربازده مورد توجه است. با توجه به نوع تکنولوژی مورد نیاز در سیستم حمل معادن، صنایع متالوژی، صنایع غذایی، صنایع بسته بندی و … استفاده می شود. بنابرحسب نیاز این دستگاه به صورت تکی، جفت و یا ترکیبی با دستگاه های دیگر به صورت افقی و شیبدار در چیدمان خط تولید قرار گیرد.
نوارهای نقاله از جمله مهمترین اجزای سیستمهای حمل و نقل مواد در صنایع مختلف هستند. این نوارها با انواع مختلف و با توجه به نیازهای مختلف صنایع و کاربردهای متنوع تولید میشوند. در زیر، به برخی از انواع نوارهای نقاله اشاره خواهم کرد:
هر نوع نوار نقاله بر اساس نوع مواد منتقل شده، شرایط محیطی، و ویژگیهای مورد نیاز صنعتی، انتخاب میشود تا عملکرد بهینه را در کاربردهای مختلف داشته باشد.
کیفیت بالای حمل ساختار ساده نگهداری آسان طراحی ایمن و مستحکم و متحرک سازه قابلیت تنظیم سرعت
نوار نقاله انعطاف پذیر
نوار نقاله شیب دار
نوار نقاله مغناطیسی
نوار نقاله صفحه دار
نوار نقاله غلتکی
نوارهای نقاله ناودانی یکی از اجزای حیاتی در سیستمهای حمل و نقل مواد و کالاها میباشند. مشخصات و ویژگیهای این نوارها برای کاربردهای مختلف ممکن است متفاوت باشند. اما معمولاً ویژگیهای اصلی و مهم برای نوارهای نقاله ناودانی عبارتند از:
کیفیت مواد اولیه: استفاده از مواد اولیه با کیفیت بسیار اهمیت دارد. پلاستیکهای مرغوب و مقاوم، از جمله ترکیباتی که برای لایه بالایی و زیرین نوار نقاله ناودانی استفاده میشوند.
صافی و یکنواختی سطح: سطح نوار باید بدون برآمدگی و کاملاً صاف و یکنواخت باشد، به خصوص در نوارهای ساده که برای جابجایی مواد یکسان استفاده میشوند. این ویژگی مهم برای جلوگیری از خرابی مواد و همچنین جلوگیری از خطرات آسیب رساندن به محمولهها است.
مقاومت و استحکام: نوارهای نقاله ناودانی باید دارای مقاومت و استحکام کافی در برابر کشش و فشار باشند. این ویژگی مهم است به ویژه زمانی که کالاهای سنگین و با وزن بالا جابجا میشوند یا در مواجهه با ضربات و شرایط سخت قرار میگیرند.
مقاومت در برابر ضربه: نوارهای نقاله باید مقاوم در برابر ضربات و خرد شدن باشند، زیرا ممکن است در فرآیندهای حمل و نقل با شرایط ضربه و فشار مواجه شوند.
حمل کالاهای سنگین: برای حمل کالاهایی با وزن بالا، نوارهای نقاله باید توانایی تحمل وزن و فشار زیاد را داشته باشند.
اهمیت این ویژگیها بستگی به نوع کاربرد و محیط استفاده از نوار نقاله دارد و باید با توجه به نیازهای خاص و شرایط کاری مد نظر، مشخص شوند.
نوار نقاله ناودانی به عنوان یکی از روشهای حمل و جابجایی مواد و مصالح، در صنایع مختلف به کار میرود و از مزایای بازدهی بالا و کاهش هزینهها برخوردار است. برخی از کاربردهای نوار نقاله ناودانی عبارتند از:
نوار نقاله ناودانی، با انواع ناودانهای مختلف و امکان نصب از زوایای مختلف، اجازه میدهد مواد را با تنوع زاویهای و بدون ایجاد ریزش، به مقصد مورد نظر منتقل کند. همچنین با انواع لاستیکهای متفاوت، این نوار نقاله میتواند مطابق با نوع و ویژگی مواد مناسب انتخاب شود.
نوارهای نقاله ناودانی یکی از اجزای حیاتی در صنایع حمل و نقل مواد میباشند. این نوارها در اندازهها، ضخامتها و رنگهای مختلف طراحی و تولید میشوند به صورتی که متناسب با نیازهای مختلف صنایع و کاربردهای متنوع قابل استفاده باشند.
به عنوان یک روش حمل و نقل کارآمد، انعطافپذیر و با کارایی بالا، انواع نوارهای نقاله ناودانی با استفاده از مواد متنوع و طراحیهای گوناگون، در صنایع مختلف به کار میروند.
نوار نقاله ناودانی متشکل از چند بخش مختلف است. این بخش ها شامل سر نوار نقاله، ته نوار نقاله سازه میانی، نوار نقاله پایه رولیک، نوار نقاله درام نوار نقاله و رولیک نوار نقاله که در نوار نقاله ناودانی معمولاً پایه های رولیک ها که آن ها هم از ناودانی با گریدها و اندازه های متفاوتی دارند، بر روی شاسی اصلی پیچ می شوند.
نوارنقاله های متحرک تولیدی در عرض های ۶۰،۸۰،۱۰۰ و در طولهای ۴ تا ۲۰ متر بنا به نیاز مشتری ساخته می شوند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
صفحه نخست
محصولات
تلگرام
اینستاگرام