logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

چشم انداز انرژی سبز در صنعت فولاد

انرژی سبز

چشم انداز انرژی سبز در صنعت فولاد

به گزارش آهن نیوز؛ بر اساس برآورد پایگاه Fastmarkets ، کربن زدایی صنعت فولاد همچنان موضوع اصلی در سال ۲۰۲۴ خواهد بود که تامین کافی هیدروژن پاک و انرژی‌های تجدیدپذیر با قیمت‌های رقابتی در این فرآیند نقش بسیار مهمی دارد.

اما قیمت فعلی هیدروژن برای تولید فولاد بازاریابی شده، بسیار بالاست و نیاز به سرمایه گذاری قابل توجه برای طرح‌های هیدروژن و انرژی سبز وجود دارد.

جهت اطلاع از قیمت شافت فولادی کلیک نمایید.

 

فعالان بازار، نگران افزایش هزینه‌ها به دلیل پیاده‌سازی این طرح‌ها در شرایط کنونی فرآیند فولادسازی هستند. شرایط اقتصادی در سال 2024 نیز هنوز مبهم است و اروپا نیاز به تولید برق بدون استفاده از سوخت‌های فسیلی دارد. در حالی که الکترولیز در مقیاس بزرگ برای تولید هیدروژن سبز به حجم قابل توجهی از این سوخت ها نیاز دارد.

برای دستیابی به کاهش انتشار کربن، حمایت مالی و عرضه گسترده برق سبز، دو چالش اصلی صنعت فولاد است. مدیران شرکت‌های فولادی در چین پیش بینی کرده‌اند که استفاده از انرژی سبز در سال 2030 به 31 درصد و در سال 2050 به 70 درصد افزایش می‌یابد، درحالی که هم اکنون این میزان 16 درصد است.

 

فولاد

 

مدیر اجرایی گروه پوسکو اعلام کرده که توسعه تولید فولاد سبز نیاز به سرمایه گذاری مستقیم جهانی در صنعت فولاد دارد. او تخمین می‌زند که استفاده ترکیبی از فناوری‌های جذب، ذخیره و بهره‌برداری هیدروژن و کربن (CCUS) تا سال ۲۰۳۰ قادر به استفاده تجاری نخواهد بود.

جهت اطلاع از فولاد استیل کلیک نمایید.

 

علاوه بر این، نمایندگان صنعت فولاد و کارشناسان پیش بینی می‌کنند که کوره‌های بلند همچنان تا سال ۲۰۵۰ به طور گسترده مورد استفاده قرار خواهند گرفت. با وجود چالش‌ها، انتظار می‌رود که با پیشرفت در کربن زدایی و استفاده از فناوری‌های جدید، صنعت فولاد قادر به دستیابی به اهداف خنثی سازی کربن باشد. در انتها یکی از اساتید آکادمی مهندسی چین، اظهار داشته که انتشار کربن در صنعت فولاد تا سال ۲۰۳۰ به نسبت ۲۰۲۰، به میزان ۱۵ درصد کاهش یافته و در دهه‌های بعدی به ترتیب ۴۰، ۸۵ و ۹۵ درصد کاهش خواهد یافت.

جهت اطلاع از قیمت فولاد سردکار کلیک نمایید.

 

در راستای چشم انداز کربن زدایی صنعت فولاد در جهان، پیشنهاد میشود صنعت فولاد ایران نیز تحقیق و توسعه فناوری‌های هیدروژن پاک و انرژی‌های تجدیدپذیر را در اولویت سرمایه‌گذاری خود قرار دهد.به همین دلیل باید فضای حمایت مالی و همکاری با کشورهای پیشرو در این زمینه ایجاد شود تا صنعت فولاد ایران از استانداردهای جهانی عقب نماند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا