مقاله پیش رو استاندارد نامگذاری الکترودها را مورد بررسی قرار می دهد. لازم به ذکر است این شماره گذاری بر روی الکترودها بر اساس استاندارد انجمن جوش آمریکا (American Welding Society) AWS انجام می گیرد.
الکترودهای فراوانی در بازار موجود است . شما باید با توجه به نیاز پروژه تان، مناسب ترین الکترود را انتخاب کنید. اگر با فولاد ملایم جوشکاری می کنید، می توانید از هر الکترود دستی E70 یا E60 استفاده کنید. الکترود 6013 هم گزینه خوبی برای مبتدیان است، اگرچه الکترود 7018 به دلیل قدرت جوشکاری اش محبوب تر است.برای این که بتوانید بفهمید چه الکترود جوشکاری مناسب کارتان است ، باید بدانید این 4 رقم به چه معنا است.
برای اطلاعات بیشتر درباره الکترودها می توانید به مقاله همه دسته بندی الکترودها مراجعه نمایید.
جهت اطلاع از قیمت الکترود آما کلیک نمایید.
2 رقم اول کمترین مقاومت کششی را نشان می دهد. به طور مثال الکترودی که با عدد 60 شروع می شود به این معناست که توان کششی آن psi60000 است. این عدد باید با خاصیت مقاومتی ماده پایه مطابقت داشته باشد. سومین رقم حالتهایی که الکترود جوشکاری قابلیتهای استفاده را داردنشان می دهد. شماره یک به این معناست که الکترود در هر موقعیتی قابل استفاده است . شماره 2 یعنی شما باید از الکترود فقط برای یک موقعیت صاف استفاده کنید. چهارمین رقم هم نشان می دهد که در حال حاضر است باید از چه جریانی برای الکترود و همچنین روکش الکترود استفاده کرد . در ادامه مشخص شده که این ارقام به تفکیک مربوط به چه چیزی هستند. این اعداد بعد از نوع روکش می آیند. 0-سدیم سلولز 1- پتاسیم سلولز 2- تیتانیا سدیم 3- پتاسیم تیتانیا 4- پودر آهن تیتانیا 5- سدیم هیدروژن کم 6- هیدروژن پتاسیم کم 7- پودر آهن اکسید آهن 8- پودر آهن با هیدروژن کم
جهت اطلاع از قیمت الکترود میکا 3 کلیک نمایید.
استاندارد آما : AMA 2000
توضیحات : الکترود روتیلی سلولزی که برای جوشکاری اتصالی فولادهای معمولی ساختمانی، مخزن سازی، کشتی سازی و لوله مناسب می باشد. روشن شدن و دوباره روشن شدن خوب، پاشش کم، ظاهر صاف و تمیزجوش بدون بریدگی کنار جوش از ویژگی های این الکترود می باشد.
الکترود e6013 معمولا برای مصارف عمومی،اسکلت های فلزی، مونتاژ کار، جوشکاری فولادهای معمولی ساختمانی، مخازن، ، ورق های نازک و سایر کارهای مشابه کاربرد دارد . در بیشتر مصارف و شرایط کاری نیازی به خشک کردن روکش الکترود قبل از جوشکاری نیست اما در صورت توصیه سازنده، نسبت به خشک کردن آن اقدام نمایید . دما و مدت زمان مناسب برای خشک شدن الکترود توسط سازنده مشخص شده است ، معمولاً این کار در دمای ۱۲۰-۱۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت یک ساعت انجام می شود.
حالات جوشکاری: تخت، افقی، عمودی سربالا، بالاسر
ملاحظات: خشک کردن مجدد: در صورت نیاز 1ساعت در دمای 100تا 120درجه سانتیگراد
استاندارد آما : F1230
توضیحات : این الکترود برای جوشکاری فولادهای با کربن بالا (تاحدود 0.4درصد) مناسب میباشد. جوش آن از نظر آزمایش رادیوگرافی از کیفیت مناسبی برخورداراست.
الکترود e7018 باید در شرایط آب و هوایی خاص نگهداری شود. الکترود e7018 به دلیل محتوای هیدروژن کم به رطوبت، آب و سایر آلاینده ها بسیار حساس می باشد. به عنوان مثال اگر الکترود e7018 در مکانی با رطوبت هوا نگهداری بشود هنگام جوشکاری مقدار زیادی آب و هیدروژن نیز وارد حوضچه جوش شده و تمام فرآیند جوشکاری شما را تحت تاثیر قرار می دهد. الکترود e7018 آنقدر آسیب پذیر است که اگر فقط چند ساعت در معرض هوا مرطوب قرار بگیرد کارایی خود را از دست می دهد. بنابراین همیشه سعی کنید مقدار کمی از الکترود e7018 در اختیار داشته باشید و آنها را در مکانی خشک نگهداری کنید.
جهت اطلاع از قیمت الکترود جوشکاری کلیک نمایید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
صفحه نخست
محصولات
تلگرام
اینستاگرام