تمامی قیمت ها بدون احتساب 10% مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شده است.
با توجه به نوسانات لحظه ای قیمت در بازار، شما عزیزان می توانید، برای اطلاعات بیشتر و قیمت ناودانی با 63511 تماس بگیرید.
در این پادکست قصد داریم مروری بر کلیات ناودانی ها داشته باشیم
ناودانی ایرانی یک پروفیل فولادی به شکل U یا C است که در صنایع مختلف از جمله ساختمانسازی، ساخت پلها، اسکلتهای فلزی و پروژههای عمرانی مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول در دو نوع پرسی و فابریک تولید شده و از نظر کیفیت، ابعاد و قیمت، دارای تنوع زیادی است.
ناودانیهای ایرانی در مقایسه با نمونههای وارداتی قیمت مناسبتری دارند، زیرا هزینههای حملونقل و گمرکی برای محصولات داخلی کمتر است. همچنین، به دلیل تولید داخل، دسترسی به این محصول راحتتر بوده و خریداران میتوانند بهسرعت سفارشات خود را دریافت کنند.
قیمت ناودانی مانند سایر محصولات فولادی از فاکتورهای مختلف تاثیر می پذیرد. یکی از عوامل اصلی تعیین قیمت آهن آلات، سایز محصول است. هر سایز این محصول کاربرد و وزن متفاوتی دارد. علاوه بر سایز و وزن محصول، میزان عرضه و تقاضا، کیفیت کارخانه تولید کننده و شرایط بازار در قیمت ناودانی سنگین تاثیرگذار است. قیمت روز ناودانی 24 با بهای ارز خارجی رابطه مستقیم دارد. با افزایش قیمت دلار، قیمت ناودانی ۲۴ نیز افزایش یافته و با کاهش قیمت دلار، قیمت ناودانی نیز کاهش مییابد.
در مصالح ساختمانی، پروفیلی به شکل U وجود دارد. این مقطع کاربرد فراوانی در صنایع ساختمان سازی بخصوص در ساخت تیرها، ستون ها و خرپاها دارد. از ناودانی های کوچک هم در ساخت کرکره مغازه ها استفاده می شود. کاربرد دیگر ناودانی ها در نمای ساختمان هاست. از موارد مهمی که درخصوص ناودانی باید بدانیم؛ انواع ناودانی و تولیدکنندگان ناودانی است. این اطلاعات در هنگام خرید ناودانی کمک می کنند که ناودانی مورد نیاز را به خوبی تهیه کنید.
در کشور ما کارخانه های مختلفی در زمینه تولید ناودانی فعال هستند و انواع ناودانی سبک و ناودانی سنگین را تولید و روانه بازار آهن آلات می کنند. ناودانی می تواند یکی از انواع محصولات کارخانه های تولیدکننده مقاطع طویل فولادی باشد. اغلب کارخانه های تولیدکننده نبشی، ناودانی هم تولید می کنند.
از مهمترین تولیدکنندگان ناودانی در کشور می توان به کارخانه فولاد ناب، ناودانی فولاد کوهپایه، ناودانی ناب تبریز، ناودانی شکفته، ناودانی صبا فولاد منظومه، صنایع فولادی نورد گرم فلز و ناودانی ذوب آهن اصفهان اشاره کرد. از دیگر تولیدکنندگان مطرح در این عرصه؛ ناودانی سپهر ایرانیان، ناودانی آریان فولاد و ناودانی نورد فولاد تهران هستند.
قیمت ناودانی ایرانی تاثیر زیادی از نوسانات کلی قیمت آهن و فولاد می گیرد و به پیروی از افزایش یا کاهش مقاطع فولادی، قیمت ناودانی ایرانی هم دچار افزایش یا کاهش می شود. دلایل سیاسی و نوسانات ارز ملی و همچنین میزان تورم داخلی، عوامل دیگری هستند که بر قیمت ناودانی ایرانی تاثیرگذار هستند. با توجه به افزایش تولیدکنندگان و فروشندگان ناودانی در کشور، برای خرید ناودانی حتما باید به مواردی از قبیل جنس ناودانی، نوع و سایز ناودانی، کارخانه تولیدکننده و... توجه کنید. قیمت ناودانی ایرانی سنگین های مختلف علاوه بر کارخانه تولیدکننده و نوسانات ارزی، به شرکت توزیع کننده و فروش ناودانی نیز بستگی دارد. به همین دلیل است که توصیه می شود حتما شرکتی معتبر را برای خرید ناودانی ایرانی سنگین انتخاب کنید. قیمت روز ناودانی ایرانی کارخانه های مختلف را می توانید در سایت فولاد حامیران مشاهده و مقایسه کنید، و از کارشناسان و مشاوران شرکت فولاد حامیران مشاوره بگیرید.
چرا فولاد حامیران بهترین انتخاب برای خرید ناودانی ایرانی است؟
فولاد حامیران یکی از معتبرترین تأمینکنندگان مقاطع فولادی در ایران است که محصولات خود را با تضمین کیفیت و بهترین قیمت عرضه میکند. این مجموعه با داشتن سابقهای درخشان در تأمین ناودانی ایرانی، امکان خرید آسان و مطمئن را برای مشتریان خود فراهم کرده است. برای دریافت مشاوره و اطلاع از قیمت ناودانی ایرانی، میتوانید با کارشناسان فولاد حامیران در ارتباط باشید و از خدمات بینظیر این مجموعه بهرهمند شوید.
سوالات متداول در خصوص ناودانی ایرانی
تفاوت اصلی بین ناودانی سبک و سنگین در ضخامت ورق فولادی مورد استفاده، وزن، مقاومت و کاربردهای آنها است. انتخاب بین این دو نوع ناودانی بستگی به نیازهای خاص پروژه و بارهایی که سازه باید تحمل کند دارد. در سازههای سبک و کاربردهای کمبار، ناودانی سبک به دلیل وزن کمتر و قیمت مناسبتر گزینه بهتری است، در حالی که در سازههای سنگین و کاربردهای با بار بالا، ناودانی سنگین به دلیل مقاومت و استحکام بیشتر انتخاب مناسبی خواهد بود.
آزمون سختی،آزمون ضربه،آزمون کشش،آزمون خمشی و ...
طول ناودانی * چگالی * ((طول جان (میلیمتر) * ضخامت جان (میلیمتر)) + [(عرض بال (میلیمتر) * ضخامت بال (میلیمتر))] * 2 ) = وزن ناودانی (کیلوگرم)