CNC مخفف عبارت Computer Numerical Control است که به معنای کنترل عددی کامپیوتری می باشد. این دستگاه ها به کمک نرم افزارهای کامپیوتری، قادر به انجام عملیات های مختلفی بر روی مواد مختلف مانند فلز، چوب، پلاستیک ، سنگ ، شیشه و غیره هستند. این عملیات ها شامل برش cnc ، حکاکی، سوراخ کاری، خم کاری و بسیاری دیگر می شوند.
دستگاه های CNC بر اساس نوع عملیات و ماده ای که بر روی آن کار می کنند، به انواع مختلفی تقسیم می شوند. در این بخش به بررسی دقیق تر برخی از این انواع می پردازیم:
سایر انواع دستگاه CNC
دستگاه های CNC (کنترل عددی کامپیوتری) به عنوان یکی از مهم ترین ابزارهای تولید در صنایع مختلف، تحولی شگرف ایجاد کرده اند. این دستگاه ها با دقت و سرعت بالا، قادر به انجام عملیات مختلفی بر روی مواد گوناگون هستند. در ادامه به برخی از کاربردهای گسترده دستگاه های CNC در صنایع مختلف می پردازیم:
پیشنهاد مطالعه: تاثیر نحوه ساخت بر قیمت قالب تزریق پلاستیک
از جمله مزایای استفاده از دستگاه های CNC می توان به موارد زیر اشاره نمود.
دستگاه های CNC علاوه بر مزایایی که به ما ارائه می دهند ، مانند هر روش برش دیگر دارای محدودیت ها و معایبی می باشند که در ادامه برخی از مهم ترین آنها آورده شده است.
استاندارد ISO 2768 به طور گسترده در صنایع مختلف، از جمله ماشینکاری CNC، برای اطمینان از تفسیر سازگار و اعمال تلرانس ها استفاده می شود.
نتیجه
دستگاه های CNC به عنوان ابزارهای بسیار قدرتمند در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. انتخاب دستگاه CNC مناسب، به عوامل مختلفی از جمله نوع ماده، دقت مورد نیاز، اندازه قطعه کار و بودجه بستگی دارد. با توجه به تنوع بالای دستگاه های CNC، می توان دستگاهی متناسب با نیاز هر کسب وکاری پیدا کرد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
صفحه نخست
محصولات
تلگرام
اینستاگرام