logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

انواع ورق گالوانیزه وابعاد و ضخامت

انواع ورق گالوانیزه
ورق های گالوانیزه ورق های فولادی هستند که با یک لایه روی پوشش داده شده اند تا در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت شوند. آنها به دلیل دوام، تطبیق پذیری و مقرون به صرفه بودن به طور گسترده در صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. از انواع ورق های فولادی گالوانیزه را می توان به ورق فولادی گالوانیزه گرم، الکترو گالوانیزه و… اشاره کرد که هر کدام خواص و مزایای متفاوتی را برای کاربردهای مختلف ارائه می دهند.از کاربرد ورق های گالوانیزه می توان مکان هایی که نیاز به مقاومت خود در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی دارند، در صنایع ساختمانی، خودروسازی، ساخت کشتی، صنایع الکترونیکی و… نام برد.

ورق فولادی گالوانیزه چیست

فولاد گالوانیزه نوعی محصولات نورد فلزی یا ورق فولادی معمولی است که با لایه محافظ روی در برابر نفوذ رطوبت و قرار گرفتن در معرض هوا روکش شده است. چنین پوشش محافظی را می توان فقط در یک یا هر دو طرف یا روی ورق فولادی اعمال کرد. ضخامت پوشش محافظ ممکن است بسته به ناحیه کاربرد بیشتر ورق فولادی گالوانیزه و همچنین میزان رطوبت مورد انتظار محیط متفاوت باشد.

جهت اطلاع از قیمت ورق آجدار گالوانیزه کلیک نمایید.

 

گالوانیزه کردن چیست

گالوانیزه کردن فرآیند اعمال پوشش محافظ روی روی فولاد یا آهن برای جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی است. این فرآیند را می توان از طریق روش های گالوانیزه گرم یا الکترو گالوانیزه به دست آورد. گالوانیزه گرم شامل غوطه ور کردن ورق های فولادی در روی مذاب است، در حالی که گالوانیزه الکتریکی پوشش های روی را از طریق الکترولیز اعمال می کند. انتخاب روش گالوانیزه به عواملی مانند هزینه، ضخامت پوشش مطلوب و الزامات کاربرد بستگی دارد. “ورق گالوانیزه از جمله مواد ساختمانی پرکاربرد است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ورق‌ها با استفاده از فرآیند گالوانیزه‌سازی به زنگ زدگی مقاوم تبدیل می‌شوند و از پوسیدگی محافظت می‌کنند. یکی از موارد مهم در خرید ورق گالوانیزه، قیمت آن است. قیمت ورق گالوانیزه معمولاً به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله اندازه، ضخامت، بازار و کشور تولید کننده. در نهایت، در خرید ورق گالوانیزه، نیاز است که به قیمت روز ورق گالوانیزه دقت کرده و با توجه به نیاز خود اقدام به خرید کنید تا از بهترین محصول با بهترین قیمت بهره‌مند شوید.” ورق گالوانیزه

آشنایی با انواع ورق گالوانیزه

ورق های گالوانیزه گرم

ورق های گالوانیزه گرم تحت فرآیندی قرار می گیرند که در آن ورق های فولادی در حمامی از روی مذاب غوطه ور می شوند و یک لایه محافظ تشکیل می دهند که به صورت متالورژیکی با بستر فولادی پیوند می خورد. این روش مقاومت بالایی در برابر خوردگی ایجاد می کند و ورق های گالوانیزه گرم را برای کاربردهای بیرونی مانند سقف، نرده و اجزای سازه ای در ساخت و ساز مناسب می کند. ضخامت پوشش روی را می توان برای برآوردن الزامات دوام خاص تغییر داد.  

ورق الکتروگالوانیزه

ورق های الکتروگالوانیزه با آبکاری ورق های فولادی با لایه نازک روی تولید می شوند. این روش در مقایسه با گالوانیزه گرم، پرداخت صاف تر و تحمل ضخامت محکم تر را ارائه می دهد. ورق های الکتروگالوانیزه به دلیل شکل پذیری عالی و جذابیت زیبایی، معمولاً در لوازم خانگی، تابلوهای خودرو و محفظه های الکتریکی استفاده می شوند.

جهت اطلاع از ورق گالوانیزه مشکی کلیک نمایید.

 

ورق گالوالوم

ورق های گالوالوم با یک آلیاژ روی-آلومینیوم پوشانده شده اند که در مقایسه با ورق های گالوانیزه سنتی، مقاومت در برابر خوردگی و بازتاب حرارتی را افزایش می دهند. محتوای آلومینیوم باعث افزایش طول عمر و دوام می‌شود و ورق‌های گالوالوم را برای سقف‌ها، سایدینگ و کاربردهای معماری که طول عمر و زیبایی‌شناسی ضروری هستند، ایده‌آل می‌سازد. ورق گالوالوم

ورق گالفان

ورق های گالفان با پوشش فولاد با آلیاژ روی-آلومینیوم که حاوی میزان آلومینیوم بالاتری نسبت به ورق های گالوالوم است، تولید می شوند. گالفان مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد، به ویژه در محیط های سخت مانند محیط های دریایی و صنعتی. ورق های پوشش داده شده با گالفان به طور گسترده در ساخت خودرو، تجهیزات کشاورزی و پروژه های زیرساختی استفاده می شود.

 ورق های گالوانیل شده

ورق های گالوانیله شده پس از گالوانیزه شدن تحت یک فرآیند بازپخت اضافی قرار می گیرند و یک لایه آلیاژ روی-آهن را روی سطح فولاد تشکیل می دهند. این لایه آلیاژی جوش‌پذیری و چسبندگی رنگ را افزایش می‌دهد و ورق‌های گالوانیل شده را برای پانل‌های بدنه خودرو، کانال‌های HVAC و مبلمان فلزی مناسب می‌سازد که در آن به اتمام پس از ساخت نیاز است.

جدول ابعاد و ضخامت های ورق های گالوانیزه

ضخامت ورق های گالوانیزه

عرض ورق های گالوانیزه

0.4

1000

0.5

1000

0.5

1250

0.6

1000

0.6

1250

0.7

1000

0.7

1250

0.8

1000

0.8

1250

0.9

1000

0.9

1250

1

1000

1

1250

1.25

1000

1.25

1250

1.5

1000

1.5

1250

2

1000

2

1250

2.5

1000

2.5

1250

3

1000

3

1250

کاربرد های ورق فولادی گالوانیزه

ورق های گالوانیزه به دلیل دوام، مقاومت در برابر خوردگی و تطبیق پذیری در صنایع مختلف کاربرد دارند. ورق های گالوانیزه گرم معمولاً در صنایع ساختمانی، زیرساخت ها و حمل و نقل استفاده می شوند، در حالی که ورق های الکتروگالوانیزه در کالاهای مصرفی، تولید خودرو و محفظه های الکتریکی کاربرد دارند. ورق های گالوالوم برای سقف ها، روکش ها و پروژه های معماری ترجیح داده می شوند، در حالی که ورق های گالفان در سازه های دریایی، ماشین آلات کشاورزی و برج های انتقال برق استفاده می شوند. ورق های گالوانیل شده برای پانل های بدنه خودرو، لوازم خانگی و محصولات فلزی ساخته شده مورد علاقه هستند.

جوشکاری ورق گلوانیزه چیست

فرآیند اتصال دو قطعه ورق  فولادیگالوانیزه به یکدیگر با استفاده از فرآیندهای جوشکاری است. این کار باید به‌طور دقیق انجام شود تا از آسیب به پوشش گالوانیزه جلوگیری شود و اتصال محکمی بین قطعات برقرار شود. برای این کاری لازم است اطلاعاتی درباره ی چگالی ورق گالوانیزه نیز داشته باشید. ورق های گالوانیزه

عوامل مؤثر در انتخاب ورق های گالوانیزه

عوامل متعددی بر انتخاب ورق های گالوانیزه تأثیر می گذارد، از جمله شرایط محیطی، ملاحظات هزینه، دوام، طول عمر و ترجیحات زیبایی شناختی. درک این عوامل برای انتخاب مناسب ترین نوع ورق های گالوانیزه برای کاربردهای خاص بسیار مهم است.

مزایای ورق های گالوانیزه

  • دوام بالا با حداقل مدت استفاده 10 سال
  • در طول استفاده، مواد ترک نمی خورد، لایه برداری نمی شود
  • دوستی کامل با محیط زیست. روی یک ماده طبیعی است و به همین دلیل سموم مضری را منتشر نمی کند.
نتیجه گیری در نتیجه، ورق های گالوانیزه طیف وسیعی از گزینه ها را برای رفع نیازهای صنعتی متنوع، از حفاظت در برابر خوردگی گرفته تا جذابیت های زیبایی شناختی و شکل پذیری، ارائه می دهند. درک ویژگی ها و کاربردهای ورق های گالوانیزه گرم، الکترو گالوانیزه، گالوالوم، گالوانیزه و گالوانیله شده برای انتخاب مناسب ترین ماده برای پروژه های خاص ضروری است. با استفاده از خواص منحصر به فرد هر نوع ورق فلزی گالوانیزه، صنایع می توانند طول عمر، عملکرد و پایداری محصولات و سازه های خود را در محیط های مختلف تضمین کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا