logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

الکترود آلومینیوم چیست

الکترود جوش الومینیوم

یکی از انواع الکترودها الکترود آلومینیوم است که در ادامه درباره آن مطالبی را میخوانیم. الکترود یک ابزار جوشکاری است که به منظور جوشکاری آلیاژهای شرکت در صنایع مختلف می‌شود. این الکترودها معمولاً از مفتول‌ها ساخته می‌شوند که با پودرهای پوشش داده شده‌اند.

 

الکترود آلومینیوم

استفاده از الکترودهای آلومینیوم جهت جوشکاری باکیفیت آلیاژهای آلومینیوم در صنایع  عرضه می‌گردد. این الکترود از مفتول آلومینیومی با پودرهای متناسب با آلیاژ مورد جوش ساخته میشود. الکترود آلومینیوم جهت جوشکاری باکیفیت آلیاژهای آلومینیوم در صنایع مختلف عرضه می‌گردد.

جهت اطلاع از قیمت الکترود 3 میکا کلیک نمایید.

 

الکترود آلومینیوم ساخته شده از مفتول آلومینیومی و پوشش آنها با  پودرهای متنوعی میباشد :
برخی از پودرها ،  از سنگ‌های معدنی شامل : سنگ تیتان، سنگ مرمر، سنگ منگنز، کوارتز، فلورایدها، خاک چینی، آهک، اکسید آهن میباشد.
گروه دیگر از پودرهای پوشش  شامل :  فرو سیلیسیم، فرو کروم، فرو منگنز، فرو تیتانیوم، و فرومولیبدن است که نقش  احیاکننده را دارند .
بعضی دیگر از پودرهای پوشش  شامل:  سیلیکات پتاسیم، چسب نشاسته و سیلیکات سدیم است که نقش  چسباننده پوشش بر روی مغز الکترود را دارند.
در ترکیب پوشش همواره از پودر فلز پایه برای بالابردن نرخ رسوب استفاده میشود.

برای اطلاعات بیشتر درباره الکترودها می توانید به مقاله همه دسته بندی الکترودها مراجعه نمایید.

 

الکترود آلومینیوم

 

ویژگی الکترود آلومینیوم

ویژگی‌های الکترونیکی ممکن است به دلیل آلیاژهایی که اضافه می‌شوند، تغییر کند. این آلیاژها ممکن است به منظور بهبود جوشکاری و جوش‌پذیری خواص اضافه شوند. به طور معمول، پوشش‌های موجود که بر روی مفتول شهرداری قرار می‌گیرند، به کنترل و پیشرفت در جریان جوشکاری کمک می‌کنند.

جهت اطلاع از قیمت الکترود 7018 کلیک نمایید.

 

در انتخاب الکترود آلومینیوم، نکات زیر ممکن است مد نظر باشد:

۱. آلیاژ: نوع و میزان آلیاژهای موجود در الکترود می‌تواند ویژگی‌های جوش و عملکرد الکترود را تحت تأثیر قرار دهد.

۲. نوع پوشش: پوشش‌های مختلف بر روی مفتول‌ها ممکن است برای ارتقاء ویژگی‌های ماشین کاری و کنترل فلوکس جوشکاری مورد استفاده قرار گیرد.

۳. استانداردهای جوشکاری: الکترودهای صنعتی باید با استانداردهای جوشکاری مرتبط همخوانی داشته باشند و مطابق با نیازهای جوشکاری باشند.

با توجه به مشخصات و ویژگی‌های الکترودهای الکترونیکی و نیازهای خاص هر فرآیند جوشکاری، انتخاب مناسب‌ترین الکترود برای جوشکاری تجهیزات امری مهم و حیاتی است.

جهت اطلاع از خرید الکترود آما کلیک نمایید.

 

کاربرد الکترود آلومینیوم در صنایع

عنصر پایه الکترود آلومینیوم ، آلومینیوم میباشد و با توجه به نیازو نوع جوش ، آلیاژهایی به آن افزوده میگردد که ویژگیهای خاصی را پیدا میکند که در موارد مختلف از آن استفاده میشود:
1) در ترکیب برخی ازاین الکترودها ،  99% آلومینیوم و 1% آهن و سیلیسیوم وجود دارد که اغلب برای جوشکاری مخازن حمل و نقل و مخازن نگهداری مواد شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد.
2) درترکیب برخی از الکترودهای آلومینیوم از عنصر منگنز استفاده میشود که جوش حاصل را در برابر سایش و خوردگی مقاوم مینماید ، این الکترودها اغلب در ساخت لوازم آشپزخانه و صنایع شیمیایی مصرف میگردد.

3) در جوشکاریهای آلومینیوم در صنایع خودروسازی ، کشتی سازی و صنایع خاص شیمیایی اغلب از الکترودهایی استفاده میشود که در ترکیب آنها از مقدار زیادی سیلیسیوم استفاده شده است .

جهت اطلاع از قیمت الکترود آما نمره 3 کلیک نمایید.

 

مشخصات الکترود استاندارد آلومینیوم

  • دارای رسوب‌گذاری بالا جهت بوجود آمدن استحکام جوش.
  • الکترود جوشی روان و آسان داشته باشد.
  • مقاومت در برابر خوردگی داشته باشد.
  • نسبت به ترک مقاومت داشته باشد.

 

جوشکاری الکترود

 

تذکر

در صورتیکه در جوشکاری آلومینیوم بخواهیم ازروش جوشکاری با برق استفاده نماییم باید نوع الکترود از جنس 95% آلومینیوم و 5% سیلیسیوم استفاده نماییم.
انتخاب قطر الکترود باید متناسب با ضخامت قطعه باشد .
بعلت جذب زیاد رطوبت توسط پوشش الکترود باید آن را در جای خشک نگهداری نمود.
رعایت  زاویه 45 درجه بین الکترود و قطعه کار در کیفیت جوش بسیار اثرگذار میباشد.

جهت اطلاع از قیمت سیم جوش آما کلیک نمایید.

 

محدودیت­ها­ در جوشکاری الکترود آلومینیوم

  • استفاده ازمنبع جوشکاری قوی (اینورتر یا رکتی فایر) با توانایی تولید حرارت بالا  وهمچنین استفاده از حالتهایی از جوشکاری که دارای سرعت زیاد میباشند .
  • با توجه به اینکه انبساط و انقباض  فلز آلومینیوم و سرد شدن آن نسبت به فولاد بیشتر است در جوشکاری با آلومینیوم با مشکل تاخوردگی و ترک‌خوردگی سطح جوش روبرو می شویم که معمولا برای حل این مشکل از فیکسچر و نگه دارنده برای کاهش این مشکل استفاده میشود.
  • به علت نرم شدن مناطق اطراف جوش بر اثر حرارت  و با توجه به سخت بودن نوع آلیاژ این قسمتها احتمال ترک خوردگی در منطقه جوش وجود دارد.

 

جهت اطلاع از قیمت الکترود جوشکاری کلیک نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا