logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

کاربرد انواع پروفیل در ساختمان

انواع پروفیل در ساختمان

از انواع پروفیل در ساختمان می توان به تیرآهن ها، پروفیل قوطی و… اشاره کرد. پروفیل های فولادی از اجزای ضروری در پروژه های ساختمانی هستند و به دلیل دوام، استحکام و تطبیق پذیری در کاربردهای مختلف کاربرد فراوانی دارند. پروفیل های فولادی انواع مختلفی دارند که معمولاً در ساخت و ساز ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند که هر کدام ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را دارند. در این مقاله به بررسی انواع پروفیل های فولادی و کاربرد آنها در ساخت می پردازیم.

کاربرد انواع پروفیل در ساختمان

انواع پروفیل در ساختمان

تیرآهن

یکی از رایج ترین انواع پروفیل های فولادی که در ساخت و ساز استفاده می شود، تیرآهن I است که به نام تیر H نیز شناخته می شود. تیرآهن به طور گسترده در کاربردهای سازه ای که در آن به استحکام و ظرفیت باربری بالا نیاز می باشد، مانند ساخت پل ها، ساختمان ها و تأسیسات صنعتی استفاده می شود. تیر آهن هاش شکل امکان توزیع کارآمد وزن را فراهم می کند و برای بارهای سنگین پشتیبانی عالی را فراهم می کند.

ییشنهادمطالعه:پروفیل مبلی

تیرآهن

نبشی

یکی دیگر از انواع پروفیل های فولادی که اغلب در ساختمان سازی استفاده می شود، نبشی است. نبشی ها پروفیل های فولادی L شکلی هستند که اغلب برای قاب بندی، مهاربندی و پشتیبانی در ساخت و ساز ساختمان استفاده می شوند. به دلیل استحکام و پایداری بالا معمولاً در ساخت کابینت، قفسه و سایر اجزای سازه ای نیز استفاده می شوند.

جهت اطلاع از قیمت نبشی کلیک نمایید.

ناودانی

ناودانی که با نامکانال های فولادی نیز شناخته می شوند، نوع دیگری از پروفیل های فولادی هستند که در ساخت و ساز بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. از ناودانی ها اغلب به عنوان تیرهای نگهدارنده سازه، اجزای چارچوب و تقویت کننده در ساخت و ساز ساختمان استفاده می شود. شکل منحصر به فرد آنها ثبات و استحکام را فراهم می کند و آنها را برای انواع کاربردهای ساختاری ایده آل می کند.

برای اطلاعات بیشتر درباره ناودانی ها می توانید به مقاله همه چیز درباره ناودانی مراجعه نمایید.

 

ناودانی

تسمه

علاوه بر این، پروفیل های فولادی تخت یا تسمه فولادی مانند تسمه mo40 معمولاً در ساخت و ساز برای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. تسمه ها اغلب به عنوان تیرهای نگهدارنده، مهاربندی و اجزای چارچوب در ساخت و ساز ساختمان استفاده می شوند. همچنین به دلیل تطبیق پذیری و استحکام در ساخت پله ها، نرده ها و سایر ویژگی های معماری استفاده می شود.

تسمه

 

جهت اطلاع از قیمت پروفیل ساختمانی کلیک نمایید.

 

سپری

سپری T شکل یا پروفیل سپری نوع دیگری از پروفیل های فولادی هستند که معمولاً در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. پروفیل های سپری به شکل حرف T هستند و اغلب در ساخت و ساز ساختمان برای کاربردهای باربر استفاده می شوند. معمولاً در ساخت پل ها، ساختمان ها و سایر سازه هایی که به استحکام و ظرفیت باربری بالا نیاز است استفاده می شود.

پروفیل سپری

بیلت

بیلت ها شامل پروفیل های فولادی مربع و مستطیل می شود که اغلب در ساخت و ساز برای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. بیلت ها معمولاً به عنوان تقویت کننده ی تیرهای نگهدارنده سازه، اجزای چارچوب و مقاوم کننده در ساخت و ساز ساختمان استفاده می شوند. آنها اغلب در ساخت دیوارها، سقف ها و سایر اجزای سازه ای به دلیل تطبیق پذیری و استحکام استفاده می شوند.

جهت اطلاع از قیمت روز تیرآهن کلیک نمایید.

میلگرد

میلگرد به عنوان یک پروفیل سازه ای بسیار مورد توجه می باشد و به طور کلی اساس تمام سازه های بتنی توسط بتن و میلگرد تشکیل شده است. میلگرد در انواع اشکال مختلفی در بازار وجود دارد ولی به طور کلی به دو دسته ی آج دار و بدون آج آن را تقسیم می کنند. میلگرد ها به خاطر ظرفیت کشش مناسبی که دارند در انواع کاربرد های سازه ای و ساخت تیر و ستون مورد استفاده قرار می گیرند.

 

میلگرد

قوطی پروفیل

قوطی پروفیل یکی دیگر از انواع پروفیل های فولادی هستند که معمولا در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند.این نوع پروفیل ها می توانند از نوع پروفیل صنعتی سنگین و یا سایر اقسام پروفیل ساختمانی باشند, قوطی پروفیل ها اغلب در ساخت و ساز ساختمان برای کاربردهای مختلفی از جمله قاب بندی، پشتیبانی و تقویت استفاده می شوند. به دلیل ماهیت سبک و بادوام، معمولاً در ساخت دیوارها، سقف ها و سایر اجزای سازه ای استفاده می شوند.

 

نتیجه

به طور کلی، پروفیل های فولادی به دلیل دوام، استحکام و تطبیق پذیری نقش مهمی در ساخت و ساز ساختمان دارند. چه تیر آهن هاش, نبشی، ناودانی، تسمه، سپری، بیلت ها، یا قوطی پروفیل ها، هر نوع پروفیل فولادی ویژگی ها و کاربردهای منحصر به فرد خود را در ساخت دارد. با درک انواع مختلف پروفیل های فولادی و کاربردهای آنها، معماران، مهندسان و متخصصان ساخت و ساز می توانند در انتخاب پروفیل های فولادی مناسب برای پروژه های ساختمانی خود تصمیمات آگاهانه ای اتخاذ کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا