تمامی قیمت ها بدون احتساب 10% مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شده است.
با توجه به نوسانات لحظه ای قیمت در بازار، شما عزیزان می توانید، برای اطلاعات بیشتر و قیمت ناودانی با کارشناسان ما تماس بگیرید.
در این پادکست قصد داریم مروری بر کلیات ناودانی ها داشته باشیم
ناودانی فلزی یک نوع تسمه فلزی رولشکل است که به شکل U یا C شکل گرفته است تا در کاربرد صنعتی مورد استفاده قرار گیرد. باله ها می توانند به شکل مخروطی یا موازی و صاف باشند. گوشه های داخلی ناودانی دارای شعاع های مشخصی است که استحکام آن را فراهم می کند. این ناودانی ها به راحتی به هر شکلی قالب گیری می شوند و این جایی است که ناودانی U شکل در مقابل C شکل وارد می شوند، ناودانیها از انواع پروفیل فولادی پرکاربرد در صنعت ساختمان و سازههای فلزی هستند که به دو دسته کلی ناودانی سبک و ناودانی سنگین تقسیم میشوند.
ناودانی ها در دسته پروفیل صنعتی و ساختمانی قرار می گیرند، به همین دلیل با نوسانات ارز و تغییر قیمت ها در بازار آهن، قیمت ناودانی نیز تغییر می کند. البته باید این را هم در نظر بگیریم که یکی از طبقه بندی های کلیدی قیمت ناودانی براساس وزن ناودانی است، و قیمت ناودانی سبک با قیمت ناودانی سنگین نیز بسیار متفاوت می باشد.
یکی دیگر از انواع ناودانی ، ناودانی سنگین می باشد، ناودانیهای سنگین در سایزهای 40 تا 400 میلیمتر طبق استاندارد DIN-1024 و در سایزهای 80 تا 180 میلیمتر طبق استاندارد ملی ایران تولید میشوند.
وزن ناودانی سنگین با داده های ارائه شده در جدول اشتال ناودانی مطابقت دارد. از این رو، از آن به عنوان یک ناودانی سنگین یاد می شود و به دلیل ظرفیت تحمل و وزن بالایی که دارند و در ساخت سازه های صنعتی کاربرد بیشتری پیدا می کند و قیمت ناودانی سنگین فولاد حامیران را برای پروژه های خود باید به صورت آنلاین روزانه چک کنید. این ناودانی بر اساس استاندارد اروپایی DIN 1026 و EN 1079 ساخته شده و عمدتاً در کشورهای اروپایی تولید می شود. به همین دلیل در بازار این نوع ناودانی را معمولاً با نام ناودانی اروپایی یا UPN می شناسند. شما عزیزان می توانید برای خرید ناودانی سنگین ابتدا از کارشناسان فولاد حامیران مشاوره بگیرید.
از انواع ناودانی ها می توانیم به ناودانی سبک اشاره کنیم، ناودانی سبک از موادی همانند بتن سبک، پلاستیک یا مواد مرکب ساخته می شود و همچنین وزن ناودانی سبک نسبت به ناودانی های دیگر کمتر است، که در مقایسه با مصالح سنتی مانند سنگ یا آجر، محکم و در عین حال چگالی کمتری دارند. ناودانی سبک اغلب در شرایطی استفاده می شوند که قابلیت حمل یا انتقال موقت آب ضروری است. به عنوان مثال، در شرایط اضطراری پروژه های ساختمانی، برای انتقال آب استفاده می شود.
قیمت ناودانی سبک طبق داده های استاندارد din ارائه شده، استاندارد روسیه GOST 8240 ( ناودانی UPE) تعیین می شود، البته بیشترین تولید ناودانی در ایران و روسیه می باشد، شما مشتریان عزیز می توانید برای خرید ناودانی سبک روزانه قیمت آنلاین ناودانی سبک را در صفحه فولاد حامیران چک کنید.
ناودانی فابریک : این نوع ناودانی از شمش فولادی با فرآیند نورد گرم یا سرد تولید میشود.
ناودانی پرسی : این نوع ناودانی از ورقهای فلزی با فرآیند پرس سرد تولید میشود.
قیمت ناودانی فابریک براساس سایز و شرکت سازنده تعیین می شود و همچنین قیمت جهانی فولاد و سایر فلزات اساسی در کنار قیمت ارز و دلار نیز بر قیمت ناودانی فابریک تاثیر می گذارد.
قیمت ناودانی نیمه سنگین براساس شرکت سازنده ناودانی در کنار میزان عرضه و تقاضای بازار و مرکز فروش ناودانی و امکان خرید با تخفیف و بهترین قیمت ناودانی نیمه سنگین تعیین می شود.
قیمت ناودانی در بازار تهران براساس تغییرات قیمت در بازار آهن و نوع ناوادانی که به صورت پرسی یا فابریک می باشد، متفاوت می باشد.برای اطلاع از آخرین تغییرات قیمت ناودانی دربازار تهران، روزانه می توانید صفحه قیمت ناودانی فولاد حامیران را چک کنید.
ناودانی ها براساس ضخامت به گریدهای مختلفی تولید می شوند . از جمله :
کارخانه های متعددی در حوزه تولید ناودانی فعالیت می کنند، همانند ناودانی ابهر ، ناودانی شکفته ، ناودانی تهران ، ناودانی تبریز و ناودانی فایکو .
۲* طول ناودانی * چگالی * (طول جان (متر) * ضخامت جان (میلیمتر)) + (عرض بال (متر) * ضخامت بال (میلیمتر)) = وزن ناودانی (کیلوگرم)
سوالات متداول در خصوص ناودانی
ناودانی ساده سطحی صاف و بدون آج دارد، اما ناودانی فابریک سطحی آجدار دارد. ناودانی فابریک به دلیل آجهایی که دارد، از مقاومت بالاتری در برابر لغزش برخوردار است.
بهترین نوع ناودانی برای تیرچه ناودانی فابریک با ضخامت 3 میلیمتر است.
بهترین نوع ناودانی برای ستون ناودانی فابریک با ضخامت 4 میلیمتر است.
قیمت ناودانی به عوامل مختلفی مانند نوع ناودانی، ضخامت ناودانی، طول ناودانی و استاندارد ناودانی بستگی دارد.
میتوانید ناودانی را به صورت آنلاین از سایت شرکت فولاد حامیران تهیه کنید.
کاربرد ناودانی در ساختمان ناودانی ها در موارد مختلفی کاربرد دارند که از مهم ترین آنها کاربرد ساختمانی آنها می باشد، که شامل: استفاده در اعضای باربر، در قاب های ساختمانی، لرزه گیر ها و میانقاب ها، سازه های بالابر و آسانسور، ریل ها و صفحات انتقالی، گاهاً در تیر های افقی و سقف ها می باشد.;;ادامه مطلب
کاربرد ناودانی در ساختمان
ناودانی ها در موارد مختلفی کاربرد دارند که از مهم ترین آنها کاربرد ساختمانی آنها می باشد، که شامل: استفاده در اعضای باربر، در قاب های ساختمانی، لرزه گیر ها و میانقاب ها، سازه های بالابر و آسانسور، ریل ها و صفحات انتقالی، گاهاً در تیر های افقی و سقف ها می باشد.;;ادامه مطلب