هدف‌گذاری تولید فولاد در چشم انداز 1404

هدف‌گذاری تولید فولاد در چشم انداز 1404

تیم تولید محتوا
1402/09/28 - 09:07

راهنمای مطالعه

هدف‌گذاری تولید 55 میلیون تن فولاد در سند چشم انداز 1404

  معاون مدیر کل دفتر فرآوری و کانه آرایی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی گفت: " در سند چشم انداز 1404 تولید 55 میلیون تن فولاد هدفگذاری شده است. "  به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، غلامحسین قربانی با بیان اینکه در سند چشم انداز 1404 تولید 55 میلیون تن فولاد هدف گذاری شده است، اظهار داشت: " تحقق این هدف مستلزم استخراج 160 میلیون تن سنگ آهن در سال است و دستیابی به این هدف نیازمند افزایش تولید در معادن، بهره‌برداری از معادن جدید و همچنین انجام اکتشافات جدید جهت تامین پایدار سنگ آهن مصرفی در صنایع فولاد است."

جهت اطلاع از قیمت فولاد کلیک نمایید.

  همچنین، معاون مدیرکل دفتر فرآوری و کانه‌آرایی بر اهمیت کانی هماتیت به عنوان تشکیلات آهن نواری اشاره کرده و نکته‌ای کلیدی به این شکل مطرح شده که با توجه به فقدان سنگ‌های هماتیت در ایران، تأمین پایدار سنگ آهن به صنعت فولاد، چالش‌هایی دارد.   آهن آلات حامیران   کریمی، مساله فرآوری را از موانع اصلی بهره‌برداری و تولید محصول قابل فروش از ذخایر هماتیتی عنوان کرد و افزود: " پرعیارسازی این ذخایر با چالش همراه است و این فرآیند نیازمند تحقیقات و بررسی به لحاظ خواص‌سنجی و کانی‌شناسی و بکارگیری روش‌های نوین و بهینه‌سازی شده فرآوری، است."

جهت اطلاع از فولاد آلیاژی اصفهان کلیک نمایید.

  در نهایت ایشان تصریح کرد:" با رفع چالش‌های فرآوری، امکان بهره‌برداری و اکتشاف ذخایر هماتیتی ایران از دیدگاه اشتغال زایی در قالب بنگاه‌های کوچک و متوسط می‌تواند مدنظر قرار گیرد که تاثیر مهمی در توسعه اقتصادی و صنعتی مناطق مختلف کشور خواهد داشت."

جهت اطلاع از آهن آلات حامیران کلیک نمایید.

  به طور کلی، میتوان پیش بینی کرد که افزایش تولید سنگ آهن از ذخایر هماتیتی در ایران، در صورتیکه با موفقیت همراه شود، می‌تواند به تقویت صنعت فولاد و افزایش توان تولیدی کشور کمک کرده و در نتیجه، تأثیر مستقیمی بر قیمت فولاد و اقتصاد کلان داشته باشد. برای اطلاع از قیمت و خرید فولاد با کارشناسان شرکت فولاد حامیران در ارتباط باشید.
اتاق خبر مرتبط