به گزارش فولادبان؛ صنایع فولادی با مشکلات تامین گاز در فصول سرد سال روبرو هستند و تاکنون راهکار موثر و اقتصادی در این زمینه اجرا نشده است. از طرفی ورود فولادسازان برای تامین گاز، بسیار هزینهبر بوده و البته علاوه بر حمایت دولت، تشکیل کنسرسیوم شرکتهای فولادی در حوزه گاز میتواند راهگشا باشد.
در حوزه برق طبق آمار وزارت نیرو، ۳۳ درصد برق کشور در بخش صنعت مصرف میشود و از این مقدار ۶ تا ۷ درصد در صنعت فولاد مورد استفاده قرار میگیرد.
جهت اطلاع از قیمت ناودانی کلیک نمایید.
همچنین طبق قانون جهش تولید دانش بنیان، صنایعی که قدرت مصرف بیشتر از یک مگاوات دارند، موظف هستند معادل یک درصد از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق نیروگاههای تجدیدپذیر تأمین کنند و این میزان در پایان سال پنجم حداقل به ۵ درصد خواهد رسید. در غیر این صورت، وزارت نیرو میتواند درصد ذکر شده از برق مصرفی این صنایع را با تعرفه برق تجدیدپذیر محاسبه نموده و از صنایع دریافت کند.
جهت اطلاع از قیمت ورق سیاه کلیک نمایید.
بر همین اساس، تعدادی از شرکتهای فولادی با رصد به موقع شرایط و اتخاذ استراتژی مناسب، در حوزه ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی، نیروگاههای تجدیدپذیر بادی و خورشیدی ورود کرده تا بتوانند بخش عمدهای از کسری برق خود را تامین کنند و این امر میتواند به کاهش وابستگی به برق سنتی و بهبود پایداری انرژی در صنعت فولادی منجر شود.
جهت اطلاع از قیمت لوله مانیسمان کلیک نمایید.
این اقدامات میتواند کاهش اثرات منفی صنعت بر محیط زیست را به دنبال داشته باشد. از طرفی، با افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای انرژی، صنایع فولادی قابلیت رقابت بیشتری در بازارهای جهانی پیدا میکنند. این نیروگاهها همچنین به تحقق اهداف مرتبط با تولید فولاد سبز کمک کرده و صنعت فولاد را به سمت انرژی پایدار و سازگار با محیط زیست سوق میدهد.
جهت اطلاع از قیمت روزانه میلگرد کلیک نمایید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
صفحه نخست
محصولات
تلگرام
اینستاگرام