تمامی قیمت ها بدون احتساب 10% مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شده است.
با توجه به نوسانات لحظه ای قیمت در بازار، شما عزیزان می توانید، برای اطلاعات بیشتر و قیمت ناودانی هم وزن اروپا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
در این پادکست قصد داریم مروری بر کلیات ناودانی ها داشته باشیم
ناودانی هم وزن یکی از مقاطع فولادی به شکل U است که در دسته پروفیل های صنعتی و ساختمانی قرار دارد. این پروفیل از یک سطح افقی به نام «جان» و دو سطح عمودی به نام «بال»، تشکیل شده است. این محصول از جنس های مختلفی ساخته می شود که از مهم ترین آنها می توان به آلومینیوم و گالوانیزه اشاره کرد.
ناودانی را از نظر شکل بال می توان در دسته بندی دیگری قرار داد که عبارتند از UPE و UPN ؛ تفاوت این دو نوع در شکل ظاهری بال ها است. بال های UPE، صاف بوده و به صورت موازی است در حالی که بال های نوع UPN مخروطی شکل است.
جدول اشتال، معیار جدول وزنی محسوب می شود. این جدول استاندارد بودن یا نبودن قطعات فولادی را مشخص می کند و از این نظر بسیار حائز اهمیت است. براساس جدول اشتال؛ ناودانی ها به دو دسته ناودانی سبک و ناودانی سنگین تقسیم می شوند:
ناودانی هم وزن بال مساوی یا ناودانی UPN یک پروفیل فلزی است که به شکل حرف "U" در مقطع عرضی دیده میشود و بالهای آن دارای وزن و ضخامت یکسان هستند. این نوع ناودانی به دلیل توزیع متقارن بار و مقاومت بیشتر در برابر فشار و ضربه، در صنایع مختلفی مانند ساختمانسازی، سازههای فلزی، و پلسازی کاربرد دارد. استفاده از ناودانی با بالهای مساوی موجب میشود که سازه تعادل و استحکام بیشتری داشته باشد و در عین حال نصب آن نیز سادهتر باشد. ناودانیهای هم وزن بال مساوی بهطور معمول از فولاد ساخته میشوند و در سایزهای مختلف تولید میگردند.
ناودانی هم وزن بال نامساوی یا ناودانی UPE نوعی پروفیل فلزی با مقطع عرضی "U" شکل است که در آن بالهای ناودانی دارای ابعاد و ضخامت متفاوت هستند. این تفاوت در ابعاد بالها موجب میشود که ناودانی بال نامساوی در سازههایی که به توزیع بار یا فشار غیریکنواخت نیاز دارند، کاربرد بیشتری داشته باشد. به دلیل اینکه یکی از بالها بزرگتر و مقاومتر است، این نوع ناودانیها در پروژههای خاصی مانند ساخت پلها، سکوها و سازههای صنعتی که نیاز به پشتیبانی قویتر از یک جهت دارند، استفاده میشود. ناودانیهای بال نامساوی بهطور معمول از فولاد ساخته میشوند و مقاومت بالایی در برابر فشار دارند.
نوع دیگر نیز وجود دارد که ضخامت بیشتری داشته و از نظر وزنی نیز سنگین تر است که به آن ناودانی اروپایی و هم وزن اروپایی می گویند که در برخی از کارخانه های تولیدی ایران و برخی از تولیدکنندگان اروپایی طبق استاندارد UNP تولید می شوند و شامل دو نوع ناودانی اروپایی و هم وزن اروپایی می شوند. ناودانی سنگین در مقایسه با دیگر ناودانی ها وزنی نسبتا سنگین دارد. این نوع ناودانی معمولا در پروژه های بزرگ و صنعتی و برای ساخت بادبند، تیر، خرپا و ستون مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از پروفیل های ناودانی موجود در بازار، ناودانی هم وزن اروپا ست که مشخصه بارز آن بالا بودن وزن آنها نسبت به ناودانی های ایرانی است. وزن بالای آنها، به دلیل بیشتر بودن میزان ضخامت آنها است.
معمولا از ناودانی اروپایی در پروژه های صنعتی و یا ساختمانی بزرگ استفاده می شود که نیاز به ضخامت بیشتری در ناودانی است. بیشتر خریداران، ناودانی های اروپایی را ترجیح می دهند.. به لحاظ قیمتی نیز قیمت ناودانی هم وزن اروپا یی ، گران تر از ناودانی ایرانی است و این بالا بودن قیمت به دلیل بیشتر بودن وزن آن هاست.
سوالات متداول در خصوص ناودانی هم وزن
قیمت ناودانی به عوامل مختلفی مانند نوع ناودانی، ضخامت ناودانی، طول ناودانی و استاندارد ناودانی بستگی دارد.
میتوانید ناودانی را به صورت آنلاین از سایت شرکت فولاد حامیران تهیه کنید.
کاربرد ناودانی در ساختمان ناودانی ها در موارد مختلفی کاربرد دارند که از مهم ترین آنها کاربرد ساختمانی آنها می باشد، که شامل: استفاده در اعضای باربر، در قاب های ساختمانی، لرزه گیر ها و میانقاب ها، سازه های بالابر و آسانسور، ریل ها و صفحات انتقالی، گاهاً در تیر های افقی و سقف ها می باشد.;;ادامه مطلب
کاربرد ناودانی در ساختمان
ناودانی ها در موارد مختلفی کاربرد دارند که از مهم ترین آنها کاربرد ساختمانی آنها می باشد، که شامل: استفاده در اعضای باربر، در قاب های ساختمانی، لرزه گیر ها و میانقاب ها، سازه های بالابر و آسانسور، ریل ها و صفحات انتقالی، گاهاً در تیر های افقی و سقف ها می باشد.;;ادامه مطلب