طبق بررسیهای انجام شده، در سومین هفته مردادماه شاهد کاهش قیمت در بازار آهن و فولاد بودیم که این موضوع میتواند ناشی از پایین آمدن تدریجی دمای هوا، افزایش تدریجی حجم عرضههای فیزیکی شمش یا خروجی کارخانجات فولادی باشد که تأثیر مستقیمی بر شرکتهای تولیدی و خریداران داشته است.
به نظر میرسد شرکتهای تولیدی در تلاش برای اصلاح قیمتها بودند، و این موضوع در هفته گذشته کاملا مشهود بود، بهطوریکه قیمت مقاطعی مانند میلگرد و لوله ثابت بوده و دیگر مقاطع در تمام طول هفته کاهش قیمت داشتهاند.
میلگرد آجدار یکی از پرمصرفترین مقاطع فولادی در صنعت ساخت و ساز است و ثبات قیمت میلگرد میتواند تاثیرات مثبتی بر بازارهای مختلف داشته باشد. از جمله این تاثیرات میتوان به افزایش فعالیتهای ساختمانی، کاهش هزینههای ساخت و ساز و کاهش تورم اشاره کرد.
تیرآهن نیز یکی از اصلیترین مقاطع در صنعت ساخت و ساز است، در همین راستا تغییرات قیمت آن، تأثیر مستقیمی بر هزینههای ساخت و ساز خواهد داشت. بررسی قیمت تیرآهن نیز حاکی از آن است که این مقطع، کاهش قیمت حدود 30.000 تا 150.000 تومانی (در هر شاخه) در هفته گذشته تجربه کرده است.
بررسی لیست قیمت نبشی نشان میدهد که این مقطع حدود 100 تا 400 تومان کاهش قیمت داشته است. ناودانی نیز از این کاهش قیمتی در امان نبوده و حدود 300 تا 500 تومان کاهش داشته است. نبشی و ناودانی به دلیل کاربردهای گسترده در ساختمانسازی و صنایع مختلف، همواره از مقاطع مهم و پرفروش بهشمار میروند.
در ادامه، بررسی قیمت ورق سیاه حاکی از آن است که این مقطع فلزی کاهش قیمت حدود 100 تا 200 تومان داشته است و میتوان گفت که تقریبا قیمت آن ثابت بوده است.
در نهایت برای پیشبینی دقیقتر روند آینده بازار فولاد و قیمت آهن آلات، لازم است به عوامل دیگری مانند سیاستهای دولت، نوسانات جهانی بازار و میزان عرضه و تقاضا نیز توجه شود. با این حال، به نظر میرسد که عوامل ذکر شده، به ایجاد آرامش نسبی و کاهش قیمتها در بازار کمک کرده است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
صفحه نخست
محصولات
تلگرام
اینستاگرام