واردات محصولات فولادی به چین روند افزایشی داشته که بیش از 80 درصد این واردات از مبدأ کشورهای آسیایی صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی فولاد حامیران و به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین، واردات محصولات فولادی از اندونزی به مقصد چین در مقایسه با ماه گذشته 17.4 درصد افزایش یافته و سهم واردات از این کشور به بیش از 80 درصد رسیده است. این درحالی است که واردات ورق نورد گرم روند کاهش را طی میکند.
میزان صادرات در سال جاری از ماه فوریه روند افزایشی داشته و به میزان مشابه در سال گذشته رسیدهاست.
بعد از اندونزی، عمده حجم واردات محصولات فولادی به چین مربوط به کشورهای ترکیه، ژاپن و کره جنوبی بوده است. در این بین هند و ویتنام نیز همچنان سهم بالای صادرات خود را به این کشور حفظ کردهاند؛ اما سهم کشورهای اروپایی در تأمین فولاد مورد نیاز چین تقریباً نصف شده و از 12 درصد به 7 درصد کاهش داشته است. از سوی دیگر میزان تقاضای محصولات فولادی در بازار اروپا در سال 2022 به دلیل بحران انرژی و افزایش نرخ بهره بانک مرکزی فدرال ایالات متحده با کاهش روبه رو شده است.
شرایط حاکم و روند کاهشی تولید فولاد خام جهان بعد از چین بر بازار فولاد ژاپن نیز تأثیرگذار بوده و کاهش تقاضای خودرو در این کشور یکی از علل اصلی روند نزولی میزان تولید فولاد در این کشور از ابتدای سال است.
خبرها حاکی از آن است که بزرگترین تولیدکننده فولاد در اوکراین نیز به علت رکود در بازار جهانی، از ابتدای ماه آگوست تولید خود را کاهش داده است.
به طور خلاصه میتوان گفت کاهش تولید انواع محصولات فولادی در چین و از طرفی کاهش صادرات کشورهای اروپایی، بستر مناسبی برای افزایش صادرات فولاد ایران فراهم میکند که با برنامهریزی اصولی و حمایت مسئولین، موجب توسعه صادرات غیر نفتی و ارز آوری برای کشور خواهد شد.
روابط عمومی فولاد حامیران
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
صفحه نخست
محصولات
تلگرام
اینستاگرام