بازار بورس کالا در پایان هفته گذشته شاهد داد و ستد بیش از ۲ میلیون تن انواع کالا بود.
به گزارش واحد روابط عمومی فولاد حامیران؛ در هفته منتهی به 22 مهر 1401؛ در تالار محصولات صنعتی و معدنی، یک میلیون و ۷۷۲ هزار تن انواع کالا با ارزش بیش از ۷۷ هزار و ۶۲۳ میلیارد ریال معامله گردید.
در این تالار؛ سیمان، سنگ آهن، فولاد، آهن اسفنجی، روی، آلومینیوم، مس، کنسانتره مولیبدن، شمش طلا و کامیون کشنده معامله شدند که بیشترین معامله برای سیمان با رقم یک میلیون و 135 هزار و 950 تن و کمترین رقم برای 50 دستگاه کامیون کشنده ثبت شده است.
همچنین در این هفته، در بخش داخلی و صادراتی تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی، ۵۱۱ هزار و ۹۸۰ تن انواع کالا به ارزش ۷۰ هزار میلیارد ریال مواد پلیمری، وکیوم باتوم، لوب کات، مواد شیمیایی، گوگرد، روغن پایه، عایق رطوبتی، سلاپس واکس و قیر معامله و به فروش رسیدند که مواد پلیمری با 95 هزار و 50 تن و قیر با 83 هزار تن بیشترین و کمترین معامله را کسب کرده اند.
شایان ذکر است در ادامه معاملات هفته گذشته ۵۹ هزار و ۶۴۳ تن کالا در بازار فرعی معامله شده است.
روابط عمومی فولاد حامیران
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
صفحه نخست
محصولات
تلگرام
اینستاگرام