برای ساخت ورق سیاه، ابتدا اسلب ها را از میان غلتک های نورد گرم عبور داده تا تحت فشار و دمای بالا، ضخامت قطعه کاهش یافته و ورق سیاه نیز تولید گردد.
کارخانجات فولادی، ورق های سیاه را به دو مدل ورق های رول شده و شیت تولید و به بازار عرضه می نمایند. از این ورق ها در صنایعی همچون خودروسازی، ساخت تجهیزات وابزار آلات، ساخت و ساز و… استفاده می شود.
ورقهای رنگی یکی از پرکابردترین انواع ورق در صنعتاند، برتری ورقهای رنگی تنها رنگ و ظاهر آنها نیست بلکه خواص فیزیکی و شیمیایی متناسب آنها نیز میباشد.
اساس تولید این نوع ورقها، ورقهای گالوانیزه هستند به همین دلیل از مقاومت به خوردگی بالاتری نسبت به محصولات مشابه خود برخوردارند.
پوشش پلیمری رنگی روی سطح ورق ، موجب افزایش مقاومت به خوردگی و استحکام به ضربه آن میشود، بنابراین بهترین انتخاب برای محصولاتی که زیبایی و مقاومت به خوردگی در آنها حائز اهمیت است، ورق رنگی خواهد بود.
ورق های نورد سرد به دلیل شکل ظاهری که دارند با نام ورقهای روغنی نیز شناخته میشوند. طی فرایند نورد سرد، ورق هایی که دارای ضخامت بالایی می باشند، به ورقهایی با ضخامت نازکتری مبدل میشوند. هنگام تولید ورق به روش نورد سرد، خروجی فرایند ورقی با ظاهری عالی و کیفیت بالا میباشد، به همین جهت از این ورق ها بیشتر برای مواردی که ظاهر جسم حائز اهمیت است، استفاده می کنند.
ورق گالوانیزه در مقابل خوردگی مقاومت بالایی دارند و حتی با شکسته شدن سطح اولیه آنها نیز دچار زنگ زدگی نخواهند شد.