به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد حامیران؛ نشریه وال استریت ژورنال با تحلیلی از بازار سنگ آهن بیان کرد: باتوجه به این که کشور چین بیش از نیمی از فولاد دنیا را تولید میکند، تقاضای این کشور بر بازار سنگآهن اثر دارد. از نیمه ماه جولای قیمت سنگ آهن به علت نگرانی در ارتباط با کم شدن تقاضای چین، دچار کاهش 40 درصدی شده است.
شرایط حال حاضر اقتصادی در دنیا به دلیل شیوع گسترده نوع جدید ویروس کرونا بسیار شکننده شده است. کشورهای استرالیا و برزیل نیز از جمله تولیدکنندگان در عرصه فولاد هستند؛ این کشورها برای جلوگیری از رکود و حفاظت از اقتصادشان به درآمد حاصل از صادرات سنگآهن نیاز دارند.
تلاش های دولت چین برای مدیریت تولید فولاد
چین، سابق بر این فولاد را در مقیاس بالا تولید میکرد اما از آن جایی که صنعت فولاد در چین تقریبا 15 درصد از تولید کربن در این کشور را به خود اختصاص میدهد؛ این کشور در پی کاهش انتشار گازهای گلخانهای تصمیم دارد تولید فولاد را محدود کند. یکی از دلایلی که سقوط قیمت سنگآهن را قوت میبخشد، همین انتظار برای کاهش تولید فولاد در چین است.
طبق داده های رسمی، بانک مشترکالمنافع استرالیا اعتقاد دارد، تولیدات فولادی چین در ماه جولای 4/8 درصد نسبت به سال قبل ضعیفتر شده است. این کشور برای این که بتواند به هدف مدنظرخود برسد باید تولیدات ماه آگوست تا دسامبر را در قیاس با مدت مشابه سال گذشته حدود 12 درصد کاهش دهد.
بر اساس یادداشت اخیر منتشر شده توسط بانک مورگان استنلی، آنها معتقدند: با وجود سابقه ناپایدار در رونق سنگآهن، ما و بازار تصحیح قیمت ناپایدار سنگآهن را پیشبینی کرده بودیم اما سرعت این تغییرات به حدی بود که شگفتزده شدهایم.
مسئله ای که در سال جاری بر تولیدات کارخانهها اثربخش بوده و به آنها انگیزه میدهد که تولید فولاد را افزایش دهند؛ علاوه بر بالا بودن قیمت فولاد و فزونی تقاضا، محرکها و عوامل مرتبط با همه گیری کرونا است. اما دولت چین با مدیریت تقاضای فولاد در این کشور تلاش میکند با افزوده شدن تقاضا در این کشور مقابله کند.
روابط عمومی شرکت فولاد حامیران