وجود منابع معدنی، معادن و مواد اولیه در یک کشور، بستر مناسبی را برای رشد و توسعه یک سرزمین فراهم میکند. ایران در جایگاه دوازدهمین کشور دارای ذخایر سنگآهن جهان بر اساس گزارشهای سازمان زمینشناسی آمریکا قرار دارد؛ کشورمان با داشتن حدودا 1 درصد جمعیت جهان، بیشتر از 7 درصد کل ذخایر معدنی دنیا را در اختیار دارد.
سنگآهنی که از معادن استخراج میشود سهم 98 درصدی برای تولید فولاد جهان را به خود اختصاص میدهد. فولاد تولید شده مصرف قابل توجه در صنعت خودروسازی و صنعت ساختمان دارد.
از این رو اهمیت انکار ناپذیر معادن در جهت توسعه پایدار کشور، مسئولان مربوطه را به فعالیت در جهت آسیبشناسی حوزه معادن واداشته است.
به گزارش روابط عمومی فولاد حامیران و به نقل از روزنامه جهان صنعت، رییس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس از تشکیل کمیتهی آسیبشناسی حوزه معادن و ارسال آیین نامه به شورای عالی بورس خبر داد.
شمسالدین حسینی با اشاره به عملکرد بخش معادن که از ظرفیت واقعی پایینتر هستند، گفت: فعالتر کردن بخش معدن و بهرهگیری از ظرفیتهای معدنی به جهت بهبود اقتصاد ملی، موضوعی است که همواره مطرح است.
رئیس کمیسیون ویژه جهش و تولید مجلس به بند «و» قانون بودجه اشاره کرد و گفت: در جهت ایجاد شرکتهای سهامی عام بازار سرمایه در حوزه معادن اقداماتی صورت گرفته است. ایجاد این شرکتها از طرفی منابع مالی مورد نیاز برای اکتشاف و بهرهبرداری از معادن را تامین میکند و از سویی دیگر این امکان را به وجود میآورد که مردم بتوانند با سرمایهی اندک از مزایا و سود حاصل بهرهمند گردند. حسینی در ادامه گفت: طی هفته جاری قرار است اقدامات لازم برای ارسال آییننامه اجرایی به شورای عالی بورس انجام شود.
روابط عمومی شرکت فولاد حامیران