به گزارش روابط عمومی فولاد حامیران و به نقل از وب سایت International Recycling، استفاده از فولاد قراضه در روند ساخت محصولات فولادی میتواند میزان انتشار گاز کربن دی اکسید را کاهش دهد؛ همچنین فولادسازان امروزه در پی یافتن راهکارهای موثرتر و پایدارتری از روشهای معمول فولادسازی هستند.
با وجود توصیههای مراکز فعال بازیافت فولاد قراضه در رابطه با بهرهگیری از این محصول در روند ساخت فولاد، به بازیابی و استفاده مجدد از قراضه در فولادسازی آن طور که باید توجه نمیشود.
بر این اساس در جهت کاهش انتشار کربن دی اکسید در بخش فولادسازی، اقداماتی در سراسر دنیا صورت گرفته است؛ از این رو استفاده از فولاد قراضه در این بخش رشد داشته و از نقطهی پیشین میانگین خود 30 درصد صعود کرده است.
کارشناس ارشد گروه مشاوران مکنزی، استیون ورکامن بیان کرد: دستیابی به فولاد قراضهی بیشتر و افزودن بر کیفیت محصول دو چالش کلیدی در این حوزه است.
وی در ادامه گفت: مصرف فولاد قراضه در کشور چین 240 میلیون تن است که تا سال 2050 میلادی، این میزان قابلیت دوبرابر شدن دارد.
اسکات نیوول، رئیس شرکت تجهیزات بازیافت نیوول در آمریکا و نائب رئیس هیات مدیره تجهیزات بازیافت نیوول چین اظهار داشت: کشور چین در ساخت فولاد به سمت استفادهی بیشتری از فولاد قراضه و کاهش بهرهگیری از سنگ آهن، حرکت میکند. در چند سال اخیر نگرانی در این ارتباط وجود داشت که چین ممکن است به صادرکنندهای عظیم در صنعت فولاد قراضه تبدیل شده و به قیمت این محصول در سراسر جهان لطمه بزند. در حال حاضر اتفاقی که افتاده بر خلاف این تصور است. چین برای جایگزین سنگ آهن و زغال سنگ در فولادسازی به واردات فولاد قراضه نیاز دارد تا بتواند اهداف خود را در راستای دستیابی به محیط پاک و تولید فولاد مقرون به صرفه محقق کند.
به منظور جلوگیری از ایجاد آلودگی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای، در سال 630 میلیون تن فولاد قراضه در سراسر جهان بازیافت میشود. این امر در حفاظت از محیط زیست و آب و هوای پاک نقشی تعیین کننده دارد.
روابط عمومی فولاد حامیران
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
صفحه نخست
محصولات
تلگرام
اینستاگرام