logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

4 انکربولت پرکاربرد

انکربولت ها

آشنایی با انکربولت ها

انکربولت ها یا پیچ های لنگر در تمام انواع ساخت و سازها جزء اصلی هستند. آنها عناصر ساختاری هستند که از یک سر رزوه شده و یک سر آچار خور با قابلیت تنظیم تشکیل شده اند که به پایه های سازه پیچ شده و آن را مقاوم می کند. انکر بولت ها انواع و اندازه های مختلفی دارند و هر کدام بر اساس اندازه و وسعت پروژه کاربرد دارند.

انواع انکربولت

کاربردهای انکر بولت متفاوت است، اما چهار انکر بولت رایج عبارتند از انکر بولت های سویچ، انکر بولت های سردار، انکر بولت های L شکل و انکربولت های دو طرفه با انکربولت های صفحه ای. هرکدام بسته به کاربرد مورد نظر، مزایای خود را دارند. قبل از انتخاب پیچ لنگر که برای پروژه خود استفاده می کنید، مطمئن شوید که آیا این پیچ و مهره قابل اجرا است یا خیر.

انواع انکربولت

انکربولت L شکل

پیچ‌ های لنگر L شکل – که به عنوان لنگرهای بنایی یا پیچ‌ های پایه نیز شناخته می‌شوند، بسته به کاربرد مورد نظر از نظر اندازه، شکل و جنس متفاوت هستند. همه آنها از یک انتهای رزوه ای برای حداکثر قابلیت تحمل بار تشکیل شده اند، جایی که می توانید مهره شش گوش و واشر تخت را وصل کنید. انکر بولت های L شکل اغلب در کاربردهای سازه ای، بنایی و بتنی استفاده می شوند.

جهت اطلاع از میلگرد قیمت میانه کلیک نمایید.

کاربرد های انکربولت L شکل

  • پشتیبانی از عناصر سازه ای در ساختمان ها از جمله تیرها، سقف ها و طبقات .
  • تابلوهای تعادل و سایر سازه های نصب شده بر روی سازه های بنایی یا بتنی.
  • تعبیه در دیوارها برای حمایت از صفحات فولادی و تیرها در دیوارهای غیر باربر و باربر.

انکربولت L شکل

جهت اطلاع از قیمت فولاد کلیک نمایید.

انکربولت دوبل با صفحه

میله های انتهایی دوبل با صفحه نیز به عنوان انکربولت یا گل میخ های رزوه ای شناخته می شوند. این میله های دو سر دارای یک واشر صفحه در یک سر هستند که می توان آن را به پیچ لنگر جوش داد یا به مهره ای در داخل بتن جوش داد. آنها اغلب برای لنگر انداختن یک سازه به پایه آن استفاده می شوند.

کاربرد های انکربولت دوبل

  • لنگر های سازه ای
  • تثبیت و استحکام ساختمان های بزرگ
  • ساخت ستون برای ساختمان ها

انکربولت دوبل

پیچ لنگر سر یا انکربولت های سردار

انکربولت های سردار با سایر انکربولت ها و میله ها متفاوت هستند، زیرا دارای انتهایی بدون رزوه با سر مربع، فورج کاری شده یا سر مهره سنگین هستند. انتهای سر در پایه ها تعبیه شده است تا انواع سازه ها را در جای خود محکم کند. کاربرد اصلی انکربولت های سردار نصب دائمی است. به طور کلی، پس از اتمام نصب، نیازی به تعمیر و نگهداری ندارند.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد کلیک نمایید.

کاربرد های انکربولت های سردار

  • اتصال ستون های فولادی سازه ای ایمن.
  • اتصال ریل های پل
  • اتصال تیرهای چراغ برق

انکربولت سردار

انکربولت سویچ

بسیاری انکربولت های سویچ را قوی ترین انواع انکر بولت ها می دانند. آنها از میلگرد فولادی تشکیل شده‌اند که در یک انتها رزوه‌ شده و در طرف دیگر به هم چسبیده‌اند. اصطلاح سویچ به فرورفتگی های متعدد در انتهای بدون رزوه اشاره دارد تا بتن در داخل شیارها نشست کند و مقاومت در برابر کشش را افزایش دهد.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد 12 کلیک نمایید.

کاربردهای انکربولت های سویچ

  • اتصال پایه ها به تیر
  • تثبیت بزرگراه ها
  • پروژه های وزارت حمل و نقل

انکربولت سویچ

طراحی انکر بولت ها توسط استانداردهای بین المللی همچون ASME تنظیم می شود تا از استحکام و قابلیت اطمینان آنها اطمینان حاصل شود. این استانداردها حداقل الزامات را برای کیفیت مواد، اندازه و استحکام بر اساس بار و محیط مورد نظر مشخص می کنند. رعایت این استانداردها برای اطمینان از ایمنی و دوام سازه بسیار مهم است.

جهت اطلاع از قیمت میلگرد ابهر کلیک نمایید.

نتیجه

انکر بولت ها با ارائه پایداری، قابلیت تحمل بار و تضمین یکپارچگی سازه سازه های مختلف، نقش مهمی در پروژه های ساختمانی ایفا می کنند. از ساختمان‌ها و پل‌ ها گرفته تا ماشین‌ آلات سنگین، انکر بولت‌ها اتصال مطمئنی بین عناصر سازه‌ای و پایه‌های بتنی ایجاد می‌کنند. با انواع مختلف موجود، استفاده از آنها را می توان برای برآوردن نیازهای خاص بر اساس بار، شرایط محیطی و کاربرد مورد نظر تنظیم کرد. تکنیک های نصب مناسب، رعایت استانداردهای بین المللی، برای عملکرد آنها ضروری است. با تکامل تکنیک های ساخت و ساز، پیچ های لنگر همچنان بخشی جدایی ناپذیر از تضمین سازه های ایمن و بادوام خواهند بود.

برای اطلاعات بیشتر درباره ی انواع میلگرد می توانید مقالات میلگرد حرارتی، تیرچه کرومیت، 0 تا 100 کاشت میلگرد، کوپلر میلگرد چیست، میلگرد ksc چیست، بهترین میلگرد شناژ،  تفاوت گریدهای میلگرد، مقایسه وزن میلگرد کارخانه های مختلف، 12 روش‌ تشخیص میلگرد تقلبی از اصل، دوخت بتن با میلگرد، فرآیند استاندارد خمکاری میلگرد، نحوه شناسایی انواع میلگرد، میلگرد گالوانیزه چیست، 7 تفاوت میلگرد صنعتی و میلگرد ساختمانی و تفاوت میلگرد و مفتول را دانشنامه تخصصی فولاد و آهن آلات فولاد حامیران مطالعه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا