logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

پرفروش ترین انواع نبشی و ناودانی

ناودانی و نبشی پرفروش

پروفیل نبشی و ناودانی از انواع پروفیل های فولادی باز هستند که در ساختمان سازی و سایر صنایع سبک و سنگین کاربرد فراوانی دارند. پروفیل نبشی و ناودانی هر دو از نظر شکل و روش تولید شباهت های قابل توجهی دارند، به همین دلیل است که قیمت آنها اغلب همبستگی نزدیکی دارند. برخی از پروفایل ها عمدتاً به دلیل کیفیت یا قیمت رقابتی در دسته بندی های مربوط به خود پرفروش ترین ها محسوب می شوند. در ادامه مقاله پرفروش ترین انواع نبشی و ناودانی معرفی می شوند.

پرفروش ترین نبشی و ناودانی

پروفیل های نبشی پروفیل های باز با دو بال عمود بر هم هستند که سطح مقطعی شبیه حروف L یا V را تشکیل می دهند. آنها را می توان در زوایای 45 یا 90 درجه نسبت به یکدیگر قرار داد. از سوی دیگر، پروفیل های ناودانی، پروفیل های باز با دو بال عمود بر سطح مقطع U شکل هستند. پروفیل های نبشی و ناودانی پرفروش بر اساس روش تولید، اندازه و برند دسته بندی می شوند. علاوه بر این، اندازه‌های خاصی از این پروفیل‌ها کاربردهای بیشتری در صنعت دارند و باعث می‌شوند بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

جهت اطلاع از قیمت نبشی کلیک نمایید.

 

پروفیل نبشی و ناودانی را می توان به روش های تولید زیر تقسیم کرد:

نبشی و ناودانی پرسی : این پروفیل ها از خم کردن ورق فولادی با استفاده از دستگاه رول فرمینگ تشکیل می شوند.

نبشی و ناودانی فابریک: این پروفیل ها مستقیماً از شمش های فولادی نورد گرم ایجاد می شوند.

 

ناودانی پرسی

 

پروفیل نبشی و ناودانی پرس شده به دلیل مقرون به صرفه بودن در گذشته محبوبیت بیشتری داشتند. اما با افزایش قیمت ورق فولادی، تولید این پروفیل ها کمتر شده است. در حال حاضر به دلیل مقرون به صرفه بودن، پروفیل نبشی و ناودانی ساخته شده بازار را به خود اختصاص داده اند و از نظر روش تولید پرفروش ترین انواع به شمار می روند. پروفیل های ساخته شده، در حالی که به طور بالقوه کیفیت بصری پایین تری دارند، اغلب دارای مقاومت و استحکام بالاتری هستند. شایان ذکر است که اکثر پروفیل نبشی و ناودانی گالوانیزه از نوع پرس هستند، زیرا پروفیل های گالوانیزه ساخته شده چندان رایج نیستند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی کلیک نمایید.

 

پروفیل نبشی و ناودانی از نظر روش تولید، وزن، برند، متریال و استانداردهای تولید انواع مختلفی دارد. هر یک از این عوامل می تواند تاثیر مستقیمی بر قیمت گذاری و عملکرد این پروفایل ها داشته باشد. بهترین روش برای خرید پروفیل نبشی و ناودانی، تطبیق نوع پروفیل با کاربرد خاص شما است. برای کاربردهای سنگین، بهتر است از پروفیل نبشی و ناودانی ساخته شده سنگین استفاده کنید. به طور معمول، پروفیل هایی با موادی مانند St33، St37 یا St44 در ساخت و ساز استفاده می شوند، در حالی که پروفیل های درجه St52 برای کاربردهای صنعتی و سنگین ترجیح داده می شوند. انتخاب نوع مناسب پروفیل نبشی و ناودانی بر اساس نیاز شما، عملکرد بهینه و مقرون به صرفه بودن پروژه خاص شما را تضمین می کند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 10 سبک کلیک نمایید.

 

پروفیل های ناودانی

پروفیل های ناودانی از گروه پروفیل های فولادی باز است. این پروفیل های باز از یک سطح افقی به نام جان و دو سطح عمودی به نام بال تشکیل شده اند. برخی از پروفایل های پرکاربرد و پرطرفدار ناودانی های موجود در بازار ایران عبارتند از: «ناودانی ذوب اصفهان» ، «ناودانی شکفته مشهد»، «ناودانی کوهپایه». و «ناودانی ناب تبریز».

ذکر این نکته ضروری است که پروفیل ناودانی را می توان از نظر تولید به دو گروه اصلی دسته بندی کرد: ناودانیهای ایرانی که اغلب از آنها به عنوان ناودانی های استاندارد یا UPE یاد می شود و ناودانی های اروپایی که به ناودانی های UPN یا استاندارد اروپایی معروف هستند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 8 سنگین کلیک نمایید.

 

وقتی صحبت از خرید پروفایل ناودانی می شود، می توانید قیمت مجزا برای ناودانی های ایرانی از جمله قیمت ناودانی های استاندارد یا UPE و همچنین قیمت ناودانی های ایرانی باکیفیت مانند ناودانی ناب تبریز را دریافت کنید. اگر علاقه مند به خرید کانال های اروپایی مانند UPN 16، UPN 18 یا UPN 20 هستید، می توانید قیمت ناودانی های استاندارد اروپایی را نیز استعلام کنید.

عوامل مختلفی می تواند بر قیمت لحظه ای پروفایل ناودانی تأثیر بگذارد، از جمله نوسانات ارز، نوسانات بازار کالا، نوع، مواد و وزن ناودانی ها. سرمایه گذاران و خریداران می توانند برای بررسی قیمت های به روز پروفایل ناودانی ، لیست قیمت پروفایل ناودانی های سنگین و قیمت روز پروفایل ناودانی سبک به وب سایت حامیران مراجعه کنند، زیرا به طور مرتب در وب سایت به روز می شوند.

 

نبشی فابریک

 

انواع پرفروش ناودانی 

مشخصات فنی و کاربرد ناودانی ها بسیار متنوع است. مهمترین مشخصات ناودانی ها اندازه آنها است که معمولاً با عرض ناودانی نشان داده می شود. مثلاً وقتی در بازار به «ناودانی 8» اشاره می کنیم به این معناست که عرض ناودانی 80 میلی متر است. اندازه های استاندارد ناودانی بین 6 تا 16 در بازار است و اندازه های بزرگتر را می توان بنا به سفارش مشتری توسط تولید کنندگان تولید کرد.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که سایزهای زاویه 8 و 10 به دلیل کاربردهای گسترده، محبوب ترین و پرفروش ترین سایزها هستند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 14 سنگین کلیک نمایید.

 

ناودانی 6 یکی از پروفیل های پرکاربرد ناودانی در صنایع مختلف می باشد. قیمت ناودانی 6 بر اساس فاکتورهایی مانند جنس و عیار متریال، برند کارخانه سازنده و وزن پروفیل تعیین می شود. کاربردهای متداول ناودانی 6 شامل استفاده از آن در عناصر مختلف ساختمانی مانند نمای ساختمان، ساخت در و پنجره، ساخت قفسه بندی و غیره است. قیمت ناودانی 6 بسته به این عوامل و شرایط بازار ممکن است متغیر باشد. جهت اطلاع از قیمت ناودانی 6 کلیک کنید.

ناودانی 8  یک پروفیل ناودانی همه کاره با کاربردهای متنوع است که منجر به تولید آن در مواد مختلفی مانند فولاد گالوانیزه، آلومینیوم، فولاد ضد زنگ و یا آهن شده است تا پاسخگوی نیازهای متنوع بازار باشد. قیمت ناودانی 8 بسته به جنس و عوامل خاص مربوط به کارخانه سازنده ممکن است متفاوت باشد.

ناودانی 10 نیز در دو نوع ناودانی 10 سبک و ناودانی 10 سنگین تولید می شود. ز آنجایی که قیمت ناودانی 10 بر اساس وزن آن تعیین می‌شود، برای محاسبه وزن آن و در نهایت اطلاع از قیمت ناودانی 10 می‌توان از این فرمول استفاده کرد:

«حاصلضرب طول هر شاخه در وزن هر متر طول».

ناودانی 12 در دو نسخه سبک و سنگین و در طول های 6 و 12 متری موجود است. تفاوت در ابعاد و نوع ناودانی 12 منجر به تغییرات قیمتی برای این محصول فولادی می شود. ناودانی 12 به دلیل استحکام مناسب در کاربردهای مختلف از جمله ساخت فریم، کابین خودروهای سنگین و … ارجحیت دارد. بسته به نیاز و موارد کاربری خاص، مشتریان می‌توانند بین نسخه‌های 6 متری و 12 متری ناودانی 12 یکی را انتخاب کنند و قیمت‌ ناودانی 12  نیز بر این اساس متفاوت خواهد بود.

ناودانی 14

کاربردهای متعدد ناودانی 14 باعث افزایش استفاده از این محصول فولادی در بازار ایران می شود. ناودانی 14 مقاومت خوبی در برابر ضربه دارد .

 

انواع نبشی و ناودانی

 

فرآیند تولید انواع ناودانی

ناودانی‌ها ازلحاظ فرآیند تولید به دودسته کلی تقسیم خواهند شد که در متن زیر انواع ناودانی از نظر فرآیند تولید شرح داده‌ شده است.

نورد

فرآیند تولید ناودانی معمولاً شامل شمش‌های فولادی نورد گرم است که از کارخانه‌های نورد عبور می‌کنند که به آن «نور» نیز می‌گویند. با توجه به اندازه دستگاه نورد، نوادانی با ابعاد مختلف تولید می شود. از این پروفیل های ناودانی در صنعت اغلب با نام های ناودانی فابریکی یا ناودانی کارخانه ای نام برده می شود. انتخاب اندازه کارخانه نورد و فرآیند تولید خاص، اندازه و ویژگی های پروفیل های ناودانی را تعیین می کند. این امر امکان تولید نوادانی با ابعاد و مشخصات مختلف را فراهم می کند تا نیازهای مختلف مشتریان را برآورده کند.

پرسی

ناودانی پرس همانطور که از نامش پیداست از پرس ورق های فولادی به طول 6 متر تولید می شود. این پروفیل های ناودانی در سایزهای مختلف قابل سفارش بوده و طبق سفارش مشتری خاص ساخته می شوند.

ناودانی پرس به دلیل ظاهر و سطح صافی که دارد برای صنایع مختلف به ویژه در مواقعی که نیاز به لبه های صاف باشد، مناسب است. این پروفیل ها معمولاً در ساخت و ساز و سایر کاربردهایی که ویژگی های خاص آنها مورد نیاز است استفاده می شود.

جهت اطلاع از قیمت نبشی 4 کلیک نمایید.

پروفیل نبشی 

نبشی 5x50x50  شش متری یکی از پرطرفدارترین و پرکاربردترین انواع پروفیل نبشی در بازار است. این پروفیل ها به دلیل کیفیت و دوام بالا، انتخابی ایده آل برای حرفه ای ها محسوب می شوند. آنها معمولاً در برنامه های مختلفی استفاده می شوند که در آن پروفیل های گوشه ای قوی و قابل اعتماد مورد نیاز است.

پروفیل نبشی 6 متری 5x50x50 یک عنصر سازه ای همه کاره و پرکاربرد در پروژه های مختلف ساختمانی و صنعتی است. این پروفیل ها دارای دو ضلع عمود بر یکدیگر بوده و در کاربردهای وسیعی از جمله اتصال ستون ها و تیرها، ستون ها و فونداسیون ها و غیره قابل استفاده می باشند.

مهم است که توجه داشته باشید که این پروفیل های نبشی از مواد با کیفیت بالا ساخته شده اند و از استحکام و دوام آنها اطمینان می دهند. آنها معمولاً در پروژه های ساختمانی استفاده می شوند و به دلیل عملکرد و قابلیت اطمینان فوق العاده خود شناخته شده اند.

 

انواع نبشی

 

روش تولید نبشی 

روش مستقیم

روش غیر مستقیم

 

برای اطلاعات بیشتر درباره ناودانی ها می توانید به مقاله همه چیز درباره ناودانی مراجعه نمایید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا