logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

کاربرد ناودانی در ساختمان

ناودانی

ناودانی فولادی از یک ورق فولادی به شکل C یا U مانند سایر پروفیل ها نورد می شوند اما کاربرد ناودانی با سایر پروفیل ها فرق متفاوت است.

ناودانی فولادی چیست

از دو باله و یک صفحه پهن تشکیل شده است. با این حال، باله ها می توانند به شکل مخروطی شوند یا می توانند موازی و صاف باشند. گوشه های داخلی ناودانی فولادی دارای شعاع های مشخصی است که استحکام آن را فراهم می کند. این تیرهای فولادی به راحتی به هر شکلی قالب گیری می شوند و این جایی است که ناودانی های فولادی  Uشکل در مقابل ناودانی C شکل وارد می شوند. در صورتی که علاقه مند به آشنایی از فولادهایی هستید که در ساختمان استفاده می شوند، وارد صفحه قیمت فولاد ساختمانی وبسایت فولاد حامیران شوید.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 16 کلیک نمایید.

 

 

ناودانی فولادی چیست

کاربرد ناودانی

ناودانی ها در موارد مختلفی کاربرد دارند که از مهم ترین آنها کاربرد ساختمانی آنها می باشد که به شرح زیر می باشد:

  • استفاده در اعضای باربر
  • در قاب های ساختمانی
  • لرزه گیر ها و میانقاب ها
  • سازه های بالابر و آسانسور
  • ریل ها و صفحات انتقالی
  • گاهاً در تیر های افقی و سقف ها

کاربرد ناودانی

 

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 10 سبک و سنگین کلیک نمایید.

 

ویژگی ناودانی ها

هرکدام از این ناودانی ها دارای ویژگی های خاص خود می باشند که به شرح زیر می باشد.

  • عمق
  • عرض
  • ضخامت باله
  • ضخامت جان 
  • شعاع فیله

ویژگی ناودانی ها

انواع ناودانی

ناودانی ها از لحاظ وزن ساختاری به دو نوع سبک و سنگین تقسیم می شوند که هر یک ویژگی وکاربرد های خاص خودشان را دارند, این پروفیل ها از نظر ظاهری هم دارای دو شکل رایج U و C می باشد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی سنگین کلیک نمایید.

 

ناودانی C شکل

ناودانی C شکل یک محصول نورد گرم با سطح مقطع C شکل است. این ناودانی ها دارای دو پایه هستند که توسط یک صفحه به هم متصل شده اند و به آنها ناودانی های ساختمانی نیز می گویند.

با این حال، ممکن است در برخی مکان ها به عنوان ناودانی های باله موازی نیز از آنها استفاده کنید. تارهای آنها معمولاً دارای تراز عمودی هستند. دو باله از یک انتها بیرون می‌آیند، که اتصال تیر را با اشکال دیگری که شکل C را ایجاد می‌کنند آسان‌تر می‌کند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 4 کلیک نمایید.

 

کاربرد ناودانی C  شکل

استفاده از ناودانی های C شکل در مقایسه با سایر انواع طراحی، چندان محبوب نیست. این به این دلیل است که ناودانی های C شکل ذاتا ساختار ضعیف تری دارند. این امر تحمل وزن اضافی را برای تیر سخت ‌تر می ‌کند، زیرا می‌تواند تحت فشار مداوم تغییر شکل دهد.

ناودانی C

بنابراین، استفاده از طرح C شکل فقط در جایی که مناسب است ضروری است. استفاده از ناودانی های C شکل در مکان نا مناسب می تواند باعث شکست طراحی یا به خطر افتادن یکپارچگی ساختاری یک طرح شود. با این حال، این تیرها معمولاً روی یک تیر مسطح دیگری نصب می شوند که می توانند به یکدیگر جوش دهند. این تماس را به حداکثر می رساند و به استحکام تیر کمک می کند.

هنوز یک تفاوت ساختاری عمده در ناودانی C شکل بسته به تولید آن وجود دارد. ناودانی های C نورد گرم دارای باله های مخروطی هستند، در حالی که، ناودانی های U شکل دارای باله های موازی هستند. شما می توانید ظرفیت باربری آنها را با ASTM A484 تعیین کنید. علاوه بر این، ناودانی‌ های  C شکل در صنایع، ماشین‌آلات و تجهیزات ساختمانی بهترین عملکرد را دارند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی گالوانیزه کلیک نمایید.

 

ناودانی U شکل

ناودانی U شبیه ناودانی C است که در بالا ذکر شد با تفاوت در شکل و کاربردهای آن. این محصول دارای ضخامت کمتر وطول بیشتر است که ناودانی های عمیق تری دارد. با این حال، شما می توانید این عمق را تنها پس از نورد فلز به دست آورید.

یک مثال خوب در این مورد، ناودانی U آلومینیومی است که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. آلومینیوم تنها فلزی است (به غیر از فولاد) که ناودانی U شکل را در چنین تنوع عمده ای فراهم می کند. ناودانی های آلومینیومی C شکل استحکام و دوام را فراهم می کنند که بزرگترین دلیل محبوبیت آن است. همچنین چندین مزیت و ویژگی مهم برای ساخت و ساز را ارائه می دهد که به شرح زیر است:

  • قابلیت عملیات حرارتی
  • ماشین کاری
  • قابلیت جوشکاری
  • ویژگی های پایان خوب

جهت اطلاع از قیمت ناودانی فایکو کلیک نمایید.

 

این ویژگی ها به آن کمک کرده است تا برای اکثر کاربردها از جمله ساخت تیر فولادی یا لغزش سازه ای بسته به نیازهای طراحی ایده آل شود. این بدان معناست که ناودانی های آلومینیومی U شکل یک انتخاب همه کاره در صنعت است. اجازه دهید نگاهی گذرا به برخی از رایج ترین برنامه های کاربردی ناودانی U شکل داشته باشیم.

ناودانی U

 

کاربرد ناودانی U شکل

ناودانی‌های U شکل برای سیستم‌های سقف فلزی، سازه‌های فولادی سبک وزن و سیستم‌های قاب‌بندی دیوار خشک بهترین کارکرد را دارند. به عنوان مثال، آنها به خوبی به عنوان ناودانی های افقی از طریق سیستم های قاب دیوار خشک کار می کنند. آنها همچنین به عنوان حامل های اصلی و ناودانی های لبه در سیستم های سقف گل میخ مناسب هستند. ناودانی های U شکل با اندازه های مختلف می توانند بار استاتیکی را تا بیش از 100 تن فراهم کنند. علاوه بر این، مهندسان ممکن است ناودانی U  شکل را به شکل های مساوی یا نابرابر و ساختارهای طراحی سفارشی کنند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی کلیک نمایید.

برای اطلاعات بیشتر درباره ناودانی ها می توانید به مقاله همه چیز درباره ناودانی مراجعه نمایید.

 

2 دیدگاه دربارهٔ «کاربرد ناودانی در ساختمان»

  1. سلام
    من تو ساختمان سازی نیاز به برش ناودانی دارم و فعلا دستگاه رو ندارم!
    آیا شما خدمات برش دارید؟ به چه صورت هست و چطور میتونم باهاتون در ارتباط باشم؟

    1. باسلام و احترام
      بله انواع خدمات برش در فولاد حامیران انجام میپذیرد. شما میتوانید با شماره گیری ۰۲۱۶۳۵۱۱ با کارشناسان مجرب ما در ارتباط باشید.
      همچنین اگر تمایل به استعلام قیمت انواع قیمت پروفیل سبک شادآباد را دارید، میتوانید به صورت آنلاین در وبسایت ما بررسی نمایید و جهت خرید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا