logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

ناودانی سبک چیست

ناودانی سبک چیست

یکی از طبقه بندی های کلیدی ناودانی فولادی بر اساس وزن آنها است که آنها را به دو دسته ناودانی سبک و ناودانی سنگین تقسیم می کند. درک تفاوت بین ناودانی سبک و ناودانی سنگین برای انتخاب مناسب برای یک کاربرد خاص در صنعت ساختمان بسیار مهم است.

ناودانی

این پروفیل ها به سه روش اصلی تولید پرس، ساخت (پارچه) و نورد سرد و گرم طبقه بندی می شوند. علاوه بر این، می‌توان آنها را به ناودانی ساده و مشبک طبقه‌بندی کرد، که در آن ناودانی ساده معمولاً در صنایع پل‌سازی و ماشین‌آلات استفاده می‌شوند، در حالی که ناودانی مشبک اغلب در ساخت سازه‌های فولادی سبک، قفسه‌های فولادی استفاده می‌شوند و در دو نوع اصلی وجود دارند: UPE و UPN. علاوه بر این، پروفیل اروپایی معروف به UNP وجود دارد که در مقایسه با انواع دیگر سنگین‌تر و ضخیم‌تر است و اغلب در پروژه‌های صنعتی بزرگ استفاده می‌شود.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی کلیک نمایید.

 

ناودانی-6

 

ناودانی سبک

ناودانی سبک همانطور که از نام آن پیداست وزن کمتری در مقایسه با سایر پروفیل های فولادی دارند. وزن ناودانی سبک کمتر از شکل مشخص شده در جدول اشتال است. کشورهایی مانند ایران و روسیه از جمله تولیدکنندگان این پروفیل ها هستند و در مقایسه با ناودانی های سنگین فولادی از استانداردهای متفاوتی برای ساخت آن استفاده می کنند. ناودانی سبک عموما قیمت پایین تری دارند. این ناودانی ها معمولا در کاربردهای مختلفی مانند ساختمان سازی، ساخت قاب و صنایع دریایی استفاده می شوند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی سبک کلیک نمایید.

 

ناودانی سبک

کاربردهای ناودانی سبک

• ساخت نمای ساختمان
• ساخت چهارچوب ها
• اسکلت ماشین
• پایه ماشین آلات
• بناهای معماری
• تشکیلات دریایی

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 8 کلیک نمایید.

ویژگی اصلی ناودانی سبک

ابعاد: ناودانی سبک دارای ابعاد کوچک تری نسبت به آنچه در جدول اشتال مشخص شده است.
وزن: وزن ناودانی سبک کمتر از ارقام مشخص شده در جدول اشتال است.
قیمت: ناودانی سبک عموماً قیمت پایین تری نسبت به ناودانی سنگین دارند.
استانداردهای مختلف: استانداردهایی که در تولید ناودانی سبک رعایت می شود با ناودانی سنگین متفاوت است.
ناودانی سبک معمولاً برای کاربردهایی طراحی می‌شوند که در آن مواد سبک‌تر مورد نیاز است، که می‌تواند باعث صرفه‌جویی در هزینه و انعطاف‌پذیری در پروژه‌های مختلف ساختمانی و صنعتی شود.

 

ناودانی

 

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 16 سبک کلیک نمایید.

مشخصات ناودانی سبک

مشخصات ناودانی سبک، در مقایسه با همتایان سنگین خود، با سادگی مشخص می شود. سطح مقطع این ناودانی ها در مقایسه با ناودانی سنگین و پیچیده کوچکتر است. علاوه بر این، آنها سطح بالاتری از ظرافت را نشان می دهند زیرا از فولاد کربنی ساده ساخته شده اند. چگالی ناودانی سبک مانند فولاد معمولی است که تقریباً 8000 کیلوگرم بر متر مکعب است. برای محاسبه وزن این ناودانی ها ابتدا باید حجم را بر حسب متر مربع تعیین کنید و سپس آن را در 8 ضرب کنید تا وزن آن بر حسب کیلوگرم به دست آید. این ناودانی سبک وزن به دلیل سادگی و وزن کمتر اغلب در کاربردهای مختلف در ساخت و ساز و سایر صنایع مورد استفاده قرار می گیرند.

جهت اطلاع از قیمت ناودانی 14 کلیک نمایید.

 

ناودانی-5

 

کارخانجات تولیدی ناودانی سبک

کارخانه های تولیدکننده ناودانی سبک در کشورمان شامل ناب تبریز، ماهان، آریان فولاد، یزد، فولاد تهران، ابهر، زنجان، کارخانه های مختلف اصفهان، کارخانه های مختلف مشهد ( شکفته، منظومه و غیره) می باشند.

 

برای اطلاعات بیشتر درباره ناودانی ها می توانید به مقاله همه چیز درباره ناودانی مراجعه نمایید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا