logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

هزینه‌های جبران ناپذیر واحدهای فلزی با ایجاد محدودیت برق

هزینه‌های جبران ناپذیر واحدهای فلزی با ایجاد محدودیت برق
فهرست مطالب
هزینه‌های جبران ناپذیر واحدهای فلزی با ایجاد محدودیت برق

یکی از اعضای هیات مدیره خانه صنعت معدن و تجارت با اشاره به مشکل ناترازی انرژی افزود: در این راستا تلاش‌های فراوانی را انجام داده‌ایم تا قطعی گاز یا برق را به حداقل برسانیم اما واقعیت این است که این موضوع، واحدهای فلزی و ریخته‌گری را با هزینه‌های هنگفت و غیر قابل جبرانی روبرو کرده‌است.

در حالی‌‌ که این صنعت به عنوان یکی از صنایع مهم قطعات ریخته‌گری و فلزی، فرصت‌های بی‌شماری را بوجود آورده و موفق شده سرمایه‌های خوبی را به سمت تولید جذب کند.

وی موضوع انرژی و حامل‌های انرژی را به عنوان یکی از چالش‌های اصلی صنایع همگن فلزی و ریخته‌گری برشمرد و عنوان کرد: هر زمانی که مشکل کمبود انرژی گاز و برق و آب بوجود آمده، صنایع فلزی اولین واحدهایی بوده‌اند که انرژی آنها قطع شده‌است.

او با اشاره به مشکل ناترازی انرژی افزود: در این راستا تلاش‌های فروانی را انجام داده‌ایم تا قطعی گاز یا برق را به حداقل برسانیم اما واقعیت این است که واحدهای فلزی و ریخته‌گری را عملا با هزینه‌های هنگفت و غیر قابل جبرانی روبرو کرده‌است.

وی در خصوص کمبود نیرو و منابع انسانی نیز گفت: عملا شرایط جذب نیروی کار را نداریم، همچنین مشکل تامین مواد اولیه، بالارفتن هزینه تولید و مشکل فروش محصولات در بازار نیز به سایر مسائل پیش‌ روی این صنعت افزوده‌است.

وی تصریح کرد: سخت و زیان آور بودن کار در این صنایع، کار جذب و حفظ نیروی انسانی را که از مهمترین بخش سرمایه واحد تولیدی است، با مشکل مواجه کرده و متاسفانه رفتار سلیقه‌ای در بعضی از بخش‌ها نیز موجب از دست دادن قسمت مهمی از نیروی کار شده‌است که درخصوص حل این چالش می‌توان با اصلاح برخی قوانین، بخشی از نیروی کار را از نیروهای موجود تامین کرد.

وی موضوع ارائه تسهیلات لازم به واحدهای تولید در راستای افزایش بهره‌وری را مورد اشاره قرار داد و گفت: اعطای تسهیلات موجب می‌شود واحدهای تولیدی در تهیه تجهیزات و ماشین‌آلات مصرفی خود به‌موقع اقدام کنند و با بروز کردن آنها، کاهش مصرف را رقم بزنند.

وی عدم دسترسی آسان به زنجیره مواد اولیه و تجهیزات را مشکل دیگر واحدهای تولیدی فلزی و ریخته‌گری عنوان کرد و افزود: با ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها و کمک دولت، بسترهای مورد نیاز که می‌تواند صنعت کشور را رو به رشد ببرد و در زمینه صادرات و رقابت با کشورهای دیگر موفق کند، اصلاح می‌شود.

او در پایان گفت: برخی واحدهای تولیدی این صنایع با مشکلات عدیده‌ای در زمینه بیمه و مالیات روبرو هستند، در صورتی که می‌توان با اعطای مشوق‌ها و کاهش سهم واحدهای تولیدی در مالیات و حتی در بیمه، عملا سرمایه‌ها را در این بخش فعال نگاه داشت و از خروج آن جلوگیری کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا