logo
شرکت حامی آلیاژ آسیا (فولاد حامیران)
02163511
02162846000
logo

راهنمای جامع خرید گریس بلبرینگ

راهنمای جامع خرید گریس بلبرینگ

گریس بلبرینگ

گریس بلبرینگ یا روان کننده ها به طور سنتی برای روانکاری وسایل نقلیه همچون کشتی ها، ماشین آلات و  به طور کلی از گریس در صنعت برای روانکاری بلبرینگ ها و برش فولاد اتومات استفاده می شود . با این حال، هیچ کدام از گریس های موجود شبه هم و یکسان نیستند . انواع مختلف گریس بر اساس خواص منحصر به فردی که دارند، نتایج متفاوتی را ایجاد می کنند.

گریس بلبرینگ

چرا باید از گریس استفاده کنیم

از آنجایی که هزینه ی ساخت بلبرینگ به خاطر قیمت فولاد بلبرینگ و ماشین کاری آن بالا می باشد بهتر است که در حفظ بلبرینگ و روغن کاری به موقع آن اقدامات لازم را انجام دهیم یکی از اقدامات لازم انتخاب گریس بلبرینگ مناسب برای روانکاری است.

گریس چیست

گریس یک روان کننده جامد یا نیمه جامد است که از مشتقات نفتی یا منابع نباتی تشکیل می شود و بیشتر در امور روانکاری و برای تسریع حرکت قطعات و کاهش اصطکاک کاربرد دارد .

گریس

انواع گریس و موارد استفاده از آنها

حال برای این که بدانیم کدام گریس برای استفاده ی ما مناسب است ابتدا باید بدانیم که چند نوع گریس وبرای چه کاربرد هایی داریم , در ادامه به انواع گریس و کاربرد های آنها اشاره می کنیم.

انواع گریس و موارد استفاده از آنها

گریس کلسیم

گریس کلسیم یکی از اولین گریس هایی است که برای مصارف عمومی تولید شد. برخی از ویژگی های کلیدی این گریس چند منظوره، مقاومت عالی در برابر آب، محافظت در برابر خوردگی خوب و پایداری مکانیکی عالی است. با این حال، این روان کننده بهتر است در دماهای پایین تر استفاده شود، زیرا دمای بالا ممکن است باعث تغییر در ساختار آن شود. امروزه گریس کلسیم و گریس کمپلکس کلسیم عمدتاً در مصارف دریایی، صنعتی، خودروسازی و کشاورزی استفاده می شود.

گریس کلسیوم

 

گریس کمپلکس آلومینیوم

گریس کمپلکس آلومینیوم دارای مزایای زیادی است, می تواند در برابر دماهای بسیار بالا مقاومت کند، خواص قابل توجهی در برابر آب دارد، از زنگ زدگی، خوردگی و اکسیداسیون جلوگیری می کند و پایداری برشی خوبی دارد. گریس های کمپلکس آلومینیوم بهترین کاربرد را در صنایع غذایی دارند، اما در صنایع خودروسازی، آسیاب فولاد، ساخت و ساز و کشاورزی نیز نتایج عالی ارائه می دهند.

جهت اطلاع از قیمت نبشی 4 کلیک نمایید.

 

گریس کمپلکس باریم

گریس کمپلکس باریم یک گریس با کارایی بالا است که به دلیل پایداری مکانیکی، مقاومت در برابر دمای بالا، توانایی تحمل بارهای سنگین و سرعت بالا، تحمل آب عالی، پایداری عالی در برابر اکسیداسیون و همچنین مقاومت در برابر مواد شیمیایی مختلف شناخته شده است. گریس کمپلکس باریم بیشتر در کاربردهای سخت و سنگین مانند کاربردهای صنعتی، هوانوردی، دریایی و تولیدی استفاده می شود.

گریس لیتیوم

گریس لیتیوم یک گریس چند منظوره است که به دلیل دوام، ویسکوزیته بالا و پایداری شناخته شده است. این برای محافظت طولانی مدت در برابر اکسیداسیون، خوردگی، دماهای شدید و سایش و پارگی طراحی شده است. گریس های کمپلکس لیتیوم نیز با روانکاری عالی، مقاومت خوب در برابر آب و توانایی تحمل فشار بالا و بارهای ضربه ای مشخص می شوند. آنها برای کاربردهای مختلف از جمله خودروسازی، باغبانی، صنعتی، خانگی و کاربردهای فلز به فلز مناسب هستند.

گریس لیتیومگریس بنتون (رس)

گریس بنتون یک روان کننده بر پایه خاک رس است که با کمک خاک رس بنتونیت ساخته شده است. این نوع گریس اغلب روان کننده غیر قابل ذوب نامیده می شود زیرا نقطه ریزش مشخصی ندارد. خواص اصلی آن مقاومت در برابر تغییر دما، محافظت در برابر سایش و پارگی عالی، تحمل آب استثنایی، پایداری مکانیکی یا برشی خوب و چسبندگی چشمگیر است. گریس بنتون برای کاربردهای بسیار پرتقاضا ایده آل است و معمولاً در صنعت فولاد، ساخت، ساخت و ساز، معدن و سرامیک استفاده می شود.

گریس پلی اوره

گریس پلی یوریا به دلیل ویژگی های شگفت انگیزش مانند مقاومت در برابر آب، پایداری عالی در برابر اکسیداسیون، جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی، دوام، تطبیق پذیری، پایداری مکانیکی خوب و همچنین عملکرد در دمای بالا بسیار محبوب شده است. با توجه به این ویژگی ها، گریس پلی اوره برای کاربردهای طولانی مدت توصیه می شود و در صنایع مختلف استفاده می شود. برای روانکاری مناسب کارخانه های فولاد و موتورهای الکتریکی حیاتی در نظر گرفته می شود.

گریس سدیم

گریس سدیم با مخلوط کردن صابون سدیمی با مواد افزودنی و روغن های پایه فرموله می شود. چنین مخلوطی پایداری برشی جامد، نقطه ریزش بالا، حفاظت عالی در برابر زنگ زدگی و روانکاری خوب را فراهم می کند، اما مقاومت در برابر آب و پایداری اکسیداسیون ضعیفی دارد. به دلیل معایب آن، گریس سدیم در حال حاضر بیشتر برای روانکاری بلبرینگ های تماسی غلتشی استفاده می شود. علاوه بر این، معمولاً در تلاش برای تولید گریس با کیفیت و ارزش بالاتر، با سایر گریس ها مخلوط می شود.

گریس نسوز

همه این هفت نوع گریس را می توان به عنوان گریس های چند منظوره  (MP)، گریس های فشار قوی (EP)، گریس های دریایی، گریس های سنگین، گریس های تخصصی، گریس های خودرو، گریس های صنعتی و غیره نام برد. روغن های پایه، افزودنی ها و غلیظ کننده های مورد استفاده در فرآیند تولید.

عوامل موثر در انتخاب گریس مناسب

هنگامی که نوبت به خرید نوع مناسب گریس برای نیازهای کاربرد فردی شما می رسد، بهتر است قبل از تصمیم گیری نهایی چندین فاکتور را در نظر بگیرید.

  • روغن پایه

روغن پایه نشان دهنده پایه و اساس هر روان کننده است و شایان ذکر است که نوع آن عملکرد کلی گریس مورد نظر را تعیین می کند. سه نوع اصلی روغن پایه عبارتند از روغن های معدنی، مصنوعی و گیاهی. روغن های مصنوعی بهترین نتایج را از نظر حفاظت، عملکرد، دما و مقاومت در برابر آب و هوا و به دنبال آن پایداری برشی خوب ارائه می دهند.

  • مواد افزودنی

از مواد افزودنی برای افزایش ویژگی ها و کیفیت هر گریس و افزایش عملکرد آن استفاده می شود. رایج ترین افزودنی ها افزودنی های فشار شدید، اکسیداسیون، زنگ زدگی و بازدارنده های خوردگی، پلیمرهایی که برای افزایش چسبندگی استفاده می شوند، مواد جامد نامحلول و افزودنی هایی هستند که محافظت از سایش و پارگی را افزایش می دهند. همچنین رنگ ها و رنگدانه های خاصی به هر گریس اضافه می شود.

عوامل موثر در انتخاب گریس مناسب

  • قوام دهنده ها

قوام دهنده ها برای فعال کردن همه اجزای گریس برای چسباندن بهتر استفاده می شوند که باعث افزایش کارایی کلی هر گریس می شود. انواع غلیظ کننده هایی که معمولا مورد استفاده قرار می گیرند صابون های ساده و پیچیده هستند که بر پایه ترکیبات لیتیوم، کلسیم، آلومینیوم، سدیم و باریم هستند. علاوه بر این، برخی غلیظ‌کننده‌های غیر صابونی، مانند آنهایی که بر پایه خاک رس و پلی اوره هستند، می‌ توانند برای قوام بخشیدن به گریس استفاده شوند.

جهت اطلاع از قیمت نبشی کلیک نمایید.

 

  • ثبات

سازگاری خاصیتی است که توسط موسسه ملی گریس روغنکاری (NLGI) تعریف شده است که برای تعیین سطح نرمی یا سختی هر گریس استفاده می شود. به هر گریس یک عدد NLGI اختصاص داده می شود که از 000 به 6 می رسد. سپس از این گریدهای NLGI برای بیان سطح قوام هر گریس استفاده می شود. بنابراین، به عنوان مثال، گریس NLGI گرید 000 کاملا روان است، گریس NLGI درجه 0 بسیار نرم است، گریس NLGI 1 نرم است، گریس NLGI 2 نرمال در نظر گرفته می شود، گریس NLGI 3 سفت است، در حالی که گریس NLGI 6 به عنوان بسیار نرم تعریف می شود. سخت.

  • ویسکوزیته

ویسکوزیته گریس توانایی آن را برای پایدار ماندن و محافظت موثر در برابر اصطکاک تعیین می کند. ویسکوزیته بالاتر هنگامی که گریس در معرض بارهای سنگین و آهسته قرار می گیرد، پایداری بیشتری را فراهم می کند، در حالی که ویسکوزیته کمتر برای کاربردهای با سرعت بالا ایده آل است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا